Nu mai puțin de cinci grame de plastic ajung săptămânal în organismul fiecărui locuitor al…
Ospitalitatea este o artă care se învață, iar cărțile sunt - sau ar trebui să…
HOTREC, asociația umbrelă a asociațiilor naționale profesionale care reprezintă hoteluri, restaurante, cafenele și instituții similare…
Romanian Hospitality Awards, un proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria HoReCa marca…
Romexpo împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României organizează, între 30 octombrie și…
Fie că ți-ai deschis un restaurant nou ori ai inventat un burger cu rețetă și…
Dacă în edițiile anterioare ale revistei Horeca România am făcut un scurt tur al țării…
După 10 ani de experiență în ospitalitate, Dragoș Panait, antreprenorul care a fondat restaurantul bucureștean…
Hotărât lucru. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să lucreze remote și în…
Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare…
Ministerul Turismului a semnat un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile 100% în data…
Atunci când vorbim despre uscătoare de păr hoteliere, liderul incontestabil al segmentului este Valera. Cu…
Orbis - filiala Accor din Europa de Est, a semnat un acord de management pentru…
Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Courtyard by Marriott din România, în zona…
Inspirată de apusurile minunate la care este martoră zi de zi și pornind de la…
La nivel european, situația pentru hotelurile independente este din ce în ce mai dificilă; cifrele…
Booking.com, unul dintre cele mai populare servicii online pentru căutarea și rezervarea camerelor în hoteluri…
Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management negociază în prezent pentru semnarea unor contracte de management…
Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan continuă să se extindă în marile orașe din…
Lanțul de cafenele TED'S Coffee Co, fondat de Vasi Andreica, antreprenor cu peste 15 ani…
Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe și unul din inițiatorii mișcării de redescoperire a gastronomiei românești…
Primele nouă luni ale anului au generat o creștere de 13% a cifrei de afaceri…
Costeluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă…
Unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate localuri din Oradea, Restaurantul Graf, se redeschide, cu…
Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada…
Cea de-a XI-a ediție a concursului culinar ,,Arena Bucătarilor’’, o competiție de tradiție marca Selgros…
Crearea spațiilor verzi în restaurante și cafenele reprezintă un detaliu important atunci când este conceput…
Reveal Marketing Research a făcut un studiu despre preferințele consumatorilor de cafea la care a…
Food Bloggers Conference, cea mai mare conferință dedicată bloggerilor culinari și persoanelor active în mediul…
Zece crame cu istorie și experiență din Dealu Mare s-au asociat pentru a iniția primul…
România a fost inclusă de platforma internațională Airbnb într-un top al celor mai căutate destinații…
Guvernul României, la inițiativa Ministerului Turismului, a adoptat, astăzi, cel mai important act normativ în…
Numărul turiștilor străini în România a crescut constant în ultimii ani. În noul context european…
Selgros Cash&Carry România, unul dintre marii jucători de pe piața de retail autohtonă, a deschis…
Biroul de la București al ICE - Agenția pentru Comerț Exterior, organizează marți 19 noiembrie…
Dacă în urmă cu 10 ani, românii consumau în medie doar trei kilograme şi jumătate…
Începand din 1 noiembrie 2019, Parmafood Group Distribution aduce și în Romania noul produs TABASCO®…
METRO Cash & Carry, în colaborare cu Microgreens România, va aduce din luna octombrie, în…
Revelionul este una dintre sărbătorile cu cea mai mare importanță pentru români. Trecerea în Noul…
Încet-încet a trecut și sezonul estival. Ce facem mai departe? Ne odihnim și numărăm realizările…
O nouă ediţie de amploare a EXPO SHOP, singura expoziţie dedicată industriei de retail din…
Târgul Internațional Host, care se va desfășura în Italia, în cadrul Fiera Milano, în perioada…
O tendință vizibilă în ultimii ani în industria ospitalității autohtone este diversificarea conceptelor, ca urmare a apetenței în creștere a consumatorilor pentru noi experiențe...
Afară… Iarnă ca în vremea copilăriei (pentru cei mai “copți” dintre noi J), motiv de bucurie pentru unii (cei care și-au păstrat inocența și încă mai știu să-și umple sufletul…
Fără a fi, neapărat, adepții tradiționalismului, avem convingerea că întotdeauna este bine să uzăm de înțelepciunea populară care, dincolo de formă, ne „servește” principii sănătoase, îndelung testate și verificate, principii…
- Ce faci? - Mmm, muncesc! - Ne vedem mâine? - Îmi pare rău, nu pot, stau până târziu la muncă! - Cum e să fii părinte de adolescent? - Vai…
Trăim într-o lume materială, iar în iureșul target-urilor zilnice nu mai avem răgazul de a reflecta, nu ne mai permitem luxul de “a sta în loc” și de a contempla…
Ne aflăm (a câta oară și până când!?!) pe drumul binecunoscut nouă românilor: a fost adoptată (încă!) o lege ce, pe fond, tratează aspecte vitale și care își propune să…
Într-o piață sufocată de oferte, promoții și discounturi, cum mai pot fi fidelizați consumatorii? Astăzi, mai mult decât oricând, activăm într-un mediu în care loialitatea clienților tinde să dispară. Doar…
Știm cu toții că abilitatea de a atrage clienți (și ulterior de a-i păstra!) este esențială pentru succesul unui restaurant (am ales generic noțiunea de „restaurant”, deși ceea ce spunem…
Putem afirma cu tărie că astăzi, în România, în industria ospitalității, avem oameni de valoare, avem profesioniști, avem modele demne de urmat, dar (pentru că întotdeauna urmează un „dar”), atragem…