Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Romania participa la Targul International de Turism de la Viena

Romania participa la Targul International de Turism de la Viena

in perioada 13-16 ianuarie 2011 se desfasoara la Viena Targul International de Turism, Vacante si petrecere a timpului liber, “Ferien-Messe Wien 2011”. in jur de 800 de expozanti, din 70 de tari vor fi prezenti cu ofertele lor, promovand destinatii turistice populare sau mai putin cunoscute sau modalitati inovative de petrecere a timpului liber. Din partea Romaniei participa mai multe companii din industria turismului, care isi vor promova ofertele turistice, printre care agentia de turism din Sibiu, “Sibiu Reisen”, Asociatia pentru Turism Bucovina, Transilvania Tour, agentia de turism Karpaten Tourism, Direct Travel, centrul de recreere si sport Septimia, “Septimia Resort, Wellness SPA Hotel”, si altele (pentru lista completa mergeti pe site-ul targului: http://www.ferien-messe.at/en/index.html.).

Targ Viena

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului participa si anul acesta la Targul de la Viena, pozitionarea Romaniei drept o destinatie turistica atractiva in randul strainilor, fiind o prioritate declarata a MDRT.

Faimosul Targ din Viena a atras aproximativ 150.000 vizitatori in 2010, veniti in cautarea relaxarii si a recuperarii, a aventurilor si a calatoriilor, fiind un eveniment care trebuie sa existe in calendarul expertilor din industria turismului (peste 3000 de specialisti au participat in 2010 la aceasta manifestare).

messezentrum_wien

“Sunt 1000 de motive pentru a veni la Targ: idei inspirate pentru urmatoarea ta calatorie, noi trenduri in turism, oferte speciale de vacante si calatorii, sansa de a castiga vacante de neuitat, vedete, concerte cu muzica, entertainment etc”, se arata in comunicatul de presa al organizatorilor.


Editoriale