Autoutilitare usoare si echiparea frigorifica

Autoutilitare usoare si echiparea frigorifica
person Horeca
access_time_filled

Pentru sectorul auto din Romania companiile furnizoare de instalatii de frig si climatizare, reparatii, service si intretinere pentru instalatii frigorifice si-au orientat procesele de business catre client. Furnizorii de echipamente frigorifice din Romania colaboreaza cu toti carosierii si dealerii auto din Romania, printre acestia aflandu-se Citroen si Autoitalia.

Produsele oferite sau serviciile prestate au la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Autovehiculele comerciale pot fi cumparate de client, complet echipate, direct de la importator sau masina de la dealer si sistemul frigorific de la firma specializata. Companiile specializate pot echipa cu sisteme frigorifice sau instalatii de climatizare toata gama de autovehicule de pe piata, oferind solutii pentru orice volum si tonaj.

Echipamentele frigorifice sunt diferentiate pe puteri si clase de temperaturi. Exista insa si produse cu cerinte speciale, cum ar fi cele care pe durata transportului degaja caldura sau umiditate sau cele care emana substante corozive. In aceste cazuri este necesar sa se acorde o atentie sporita in alegerea echipamentelor si intretinerea partilor aflate in contact cu atmosfera respectiva.

Garantia standard a echipamentelor frigorifice este de 2 ani, dar aceasta poate fi extinsa in anumite situatii.

In cee ce priveste schimbarea destinatiei unui autovehicul comercial din transport de marfuri generale in autoutilitara frigorifica, aceasta se face de catre RAR, dar companiile care furnizeaza instalatii de frig pot efectua procedura in numele clientului.

  • Modelul Jumpy VU combina o gama variata de volume de depozitare, capacitate utila si lungimi necesare cu o vasta serie de echipamente dedicate confortului ocupantilor cabinei si sigurantei in trafic. Cu un consum mediu de 7,8 l/100 km si capacitatea rezervorului de 80 de litri, Citroen Jumpy, varianta diesel furgon, reprezinta alegerea optima pentru transportul pe distante scurte si distributie de marfuri. Jumpy VU are un volum de depozitare intre 5 si 7 metri cubi, cu lungimi folositoare intre 2,25 si 2,58 m, in functie de versiune, doua inaltimi (1,94 m si 2,28 m) si o capacitate utila intre 1.000 si 1.200 kg. Vorbim aici despre autovehicule mai economice, capabile sa satisfaca mai bine diversele necesitati de transport. Modelul Jumpy al producatorului francez demonstreaza acest lucru, remarcandu-se prin dinamism si usurinta in exploatare.
  • Noul Doblo Cargo, din gama Fiat Professional, comercializat si in Romania din acest an, se remarca prin capacitatea de incarcare si productivitatea, consumul redus de combustibil si costurile reduse de exploatare. Cu sapte variante de caroserie, autoutilitara usoara este ideala pentru firmele de distributie ai caror soferi petrec multe ore din zi in vehiculul lor, in traficul orasului cu frecvente opriri si porniri pentru a incarca si descarca produse, dar si pentru deplasari in afara oraselor. Doblo Cargo 2010 este primul vehicul din segmentul van-urilor mici care ofera un volum de incarcare si o sarcina utila specifice segmentelor superioare, in ciuda dimensiunilor sale compacte. Modelul a doborat numeroase recorduri la categoria sa: lungime interioara de pana la 2,17 m, volume de la 3,4 la 4,2 metri cubi, sarcina utila de la 750 la 1.000 kg si un consum in ciclu combinat de 4,8 litri/100 km, valabil pentru versiunea 1.3 Multijet II Euro 5.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302