Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului, la Pitești access_time_filled 24 aprilie 2024
Julius Meinl Living achiziționează Hotelul Ambasador din București și începe lucrările de transformare access_time_filled 23 aprilie 2024
HOSPITALITY Micro acreditările: tendințe, beneficii, limite și provocări Micro acreditările, o modalitate nouă și mai flexibilă de a învăța într-un timp scurt și a obține recunoaștere pentru anumite competențe pe un segment îngust al unui anumit domeniu.
HOSPITALITY Horeca 2.0: Cum designul digital redefinește experiența gastronomică Integrarea tehnologiei în designul interior nu este doar un aspect estetic, ci o strategie comprehensivă pentru a aduce îmbunătățiri semnificative la nivel operațional și experiențial.
HOTEL Se caută director de hotel! Oare? Industria hotelieră din România traversează o perioadă activă, o perioadă caracterizată prin dinamism şi dezvoltare. În acest context, întrebarea care însă creează cele mai mari dureri de cap este: "Cu cine vom opera noile hoteluri?"
B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons access_time_filled 18 aprilie 2024
Excelența în siguranța alimentară – Servicii performante dedicate industriei HoReCa access_time_filled 17 aprilie 2024
Crama Liliac lansează Cuvée Antonia, cel mai tânăr vin al cramei Noul sortiment este un cupaj din patru soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Neuburger și Muscat Ottonel. Crama a produs anul acesta 25.000 de sticle din noul sortiment, disponibile exclusiv în HoReCa. access_time_filled 15 aprilie 2024
Secretele Achiziționării Mobilierului HoReCa: Cum Să Faci Cele Mai Bune Alegeri? Specialiștii în amenajările HoReCa oferă sfaturi referitoare la utilitate, maximizarea și consolidarea conceptului unui spațiu. Există câteva aspecte cruciale de luat în considerare pentru a atinge potențialul maxim al locației. access_time_filled 1 aprilie 2024
Carnea la grătar, TREND-uri 2024 De la an la an, procesul pregătirii cărnii la grătar este într-o continuă evoluție, cu noi schimbări, noi tehnici, noi arome și preferințe de consum. access_time_filled 27 martie 2024