branzahochlandpraidHochland, liderul pieței de brânzeturi din România, relansează gama de brânzeturi maturate în Salina Praid. Astfel, la doi ani de la lansare, gama Brânză Praid va avea o nouă identitate vizuală și un nou nume - Atelier, totul sub conceptul creativ „Gustul Zilelor Bune”. Noua denumire surprinde caracterul artizanal, specific acestei game.

Citeste mai mult ...

zwupiasiZWUP. Obișnuiți-vă cu acest nume, căci probabil va deveni celebru. A pornit ca voinicul din poveste și vrea să crească într-o lună cât alții într-un an. Și are șanse să o facă, pentru că îmbină tot ce stă de obicei la baza unui mare succes: calitate, unicitate, utilitate, poveste. Proiectul aparține unui start-up ieșean, iar ideea nu putea porni decât de la un millennial...

Citeste mai mult ...

cuptoarepevaItalian Trade Agency - Secția Promovare Schimburi a Ambasadei Italiei la București are plăcerea să prezinte pieței din România societatea Peva Service din Pescara, Italia, lider internațional în furnizarea de cuptoare, rotisoare și grill-uri cu combustibil solid pentru sectorul HoReCa. Bucătăria cu grătar și gătitul cu lemne își recapătă locul potrivit în restaurantele din întreaga lume...

Citeste mai mult ...

morettiforniMoretti Forni este lider mondial în producția de cuptoare profesionale pentru pizza. Înființată în 1946 și având sediul în Mondolfo (Italia), compania exportă în prezent 75% din producția sa în peste 120 de țări din toată lumea. Inovația, fiabilitatea, siguranța, sustenabilitatea și design-ul au fost întotdeauna factorii critici ai succesului companiei, împărtășiți și de Moretti Lab - Learn&Bake.

Citeste mai mult ...

distributieselgrosAproape 50.000 de articole pot fi livrate oricând și oriunde în țară, ne spune Ioan Adrian Dragomir - Director Distribuţie Selgros Cash & Carry. Noi, la Selgros, credem cu tărie că la baza întregului business HoReCa stau Rețeta și Bucătarul care o prepară. Încă din 2008, când am început – entuziaști și optimiști, dar lipsiți de experiență și know-how - activitatea de distribuție...

Citeste mai mult ...

icewineliliacVinul Ice Wine de la crama Liliac a câștigat premiul pentru cel mai bun vin dulce în cadrul evenimentului “Premiile pentru vinurile românești” organizat de Gault & Millau România, pe 27 noiembrie. Vinul a fost inclus si în ghidul de vinuri românești realizat de Gault & Millau, unde puteti găsi si alte trei etichete reper ale Cramei Liliac, Nectar of Transylvania...

Citeste mai mult ...

diplomametroromaniaPe 7 noiembrie, METRO Cash & Carry România a fost desemnat de către Hospitality Culture Institute, Cel mai bun furnizor în industria HoReCa din România, pentru excelență în ospitalitate, demonstrată prin serviciile de calitate, atenția la detalii și dorința de a explora noi teritorii. “Am primit premiul pentru Cel mai bun furnizor în industria HoReCa...

Citeste mai mult ...

sosurirestauranteGastronomia reprezintă o adevărată artă, iar fiecare moment al activității bucătarului este o provocare de a oferi cele mai bune preparate. Astfel, din pasiunea pentru gust delicios, plating îmbietor și din preocuparea pentru meniuri de calitate, specialiștii Solina Romania au creat gama de sosuri Apollo și Gusticus, ingredientele necesare pentru meniuri...

Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next