Cu Cleaning Logistic, hotelul sau restaurantul tău strălucește de curățenie!

curateniehorecaCurățenia este vitală atunci când vine vorba de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Fiecare client care calcă pragul acestor unități se așteaptă, înainte de toate, să găsească o încăpere impecabilă. Este o așteptare normală a clienților, curățenia dintr-o unitate horeca având un impact direct nu doar asupra stării de bine a oaspeților, ci mai ales asupra stării lor de sănătate.

Curăţenia este așadar o sarcină foarte importantă care, atunci când este efectuată corect, contribuie la crearea și promovarea unei imagini pozitive despre unitatea respectivă, reduce riscurile legate de sănătatea și securitatea angajaților, contribuie la sporirea productivității acestora și reduce costurile unităților horeca, prin menținerea într-o stare bună a echipamentelor, mobilierului, covoarelor, textilelor, pardoselilor ș.a. și prelungirea duratei lor de viață.

CLEANING LOGISTIC - UN PARTENER DE ÎNCREDERE PENTRU OPERATORII HORECA

Este important ca, la capitolul curățenie, operatorii horeca să colaboreze cu specialiști și să apeleze la furnizori de încredere. Cleaning Logistic este mai mult decât un furnizor de produse de curățenie profesională, este un partener “all-inclusive”. Serviciul de asistență tehnică începe cu analiza și evaluarea necesităților dumneavoastră. Agenții Cleaning Logistic, prin profesionalismul și experiența lor, vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție și produsul de curăţenie cel mai indicat, ales dintr-o gamă completă. După livrarea produsului, specialiștii Cleaning Logistic asigură instruirea personalului, ajutându-vă să optimizați timpii şi metodele de lucru, până la obținerea rezultatului maxim la un cost corect.

cleaninglogisticlogo

Cleaning Logistic pune la dispoziția operatorilor horeca o gamă completă de produse:

  • Linii cosmetice generice și brand, accesorii hoteliere, marca Allegrini și brandul Hermes detergenți, dezinfectanți și parfumanți profesionali pentru curățenie marca Allegrini.
  • aspiratoare și echipamente profesionale pentru curățare/uscare pardoseli, tapiserie, mochetă etc.
  • accesorii și consumabile pentru curățenie (mopuri, cărucioare, instrumente pentru geamuri, consumabile hârtie, dispensere și dozatoare, lavete, bureți, saci menajeri etc).
1  1  3  4 

Din ce în ce mai mulți operatori horeca aleg Cleaning Logistic pentru exigențele lor în materie de produse profesionale pentru curățenie și cosmetică hotelieră.

DATE DE CONTACT - Cleaning Logistic Distribution
Bd. Iuliu Maniu, nr.6D, cladirea 34, sector 6, Bucuresti
Tel: 021/317.02.36; 0720.111.109
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.cleaninglogistic.ro

Advertorial apărut în ediția 80 a revistei Horeca România.


Adauga comentariu


Security code
Refresh

1 Nordic Food albastru

banner aprilie