Crama Carastelec lansează gama de spumante Carassia

gamacarassiaCrama Carastelec, prima investiție din România gândită să producă preponderent spumante și vinuri efervescente, lansează gama de spumante Carassia, produsă exclusiv prin metoda tradițională champenoise, adică prin maturare în sticlă. Noua gamă conține trei produse distincte: Carassia Blanc de Blancs Brut, Rosé Brut și Classic Extra Brut și oferă consumatorilor români o alternativă locală în oferta spumantelor internaționale destul de vastă.

Întrucât în lanțul muntos din nord-vestul Transilvaniei există toate condițiile pentru producția unui vin spumant de calitate, misiunea noastră este ca savoarea acestuia să se regăsească în fiecare sticlă Carassia, astfel încât această gamă să devină un adevărat ambasador al acestei regiuni”, a declarat Negele Enikő, Brand & Marketing Manager Crama Carastelec Winery.

Cele 3 vinuri din gama Carassia au la bază soiuri de Chardonnay și Pinot Noir, fiecare ediție a spumantelor reflectând anul de recoltă. Carassia este produsă exclusiv din struguri din podgoria proprie, prin selecția și îngrijirea corespunzătoare a recoltei destinată din start vinului de bază folosit la producerea vinurilor spumante.

Spumantele sunt deja disponibile în numeroase magazine de specialitate și restaurante din țară.

Având în vedere istoricul spumantelor la noi în țară, observăm că acestea sunt consumate cu precădere în momentele de sărbătorire și evenimente importante din viața românilor. Cu toate acestea însă, unul dintre obiectivele noastre este să le arătăm acestora că un vin spumant poate fi consumat în orice moment al zilei, înlocuind cu succes vinurile liniștite, este un accesoriu bun pentru a crea momente speciale”, a menționat Negele Enikő.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Cele mai citite articole

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok