Medalii de aur pentru Ursus Breweries la “World Beer Awards”

worldbeerawards2017Două sortimente ale berii URSUS - URSUS Premium și URSUS Non-Alcoholic -, au primit distincțiile „Country Winner” la ediția de anul acesta a „World Beer Awards” (Marea Britanie), una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii.

Este al doilea an consecutiv când URSUS, liderul segmentului de bere premium din România, a urcat pe podiumul „World Beer Awards” și a câștigat încă două medalii de aur „Country Winner”, în completarea medaliilor câștigate în 2016.

URSUS Premium s-a întors acasă cu titlul „Country Winner” în categoria „German-style Pale Lager”, iar URSUS Non-Alcoholic a fost desemnat „Country Winner” în categoria „Low Carb / Low Alcohol”.

URSUS este liderul segmentului de bere premium din România și berea românească cea mai premiată la nivel internațional. Această performanță de excepție îi confirmă apartenența la „clubul” celor mai bune beri din lume. Suntem onorați și foarte mândri de această performanță.”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepreședinte de Marketing, Ursus Breweries.

O medalie de aur obținută la „World Beer Awards” reprezintă o mare performanță pentru o echipă de berari la finalul unui an. Astăzi, pot spune cu bucurie că împreună cu colegii mei am construit un portofoliu de medalii de aur la „World Beer Awards” pentru toate stilurile berii URSUS, ceea ce reprezintă o performanță unică în istoria sa de peste 130 de ani. Profesional, pentru mine și colegii mei reprezintă, într-adevăr, cea mai înaltă recunoaștere a artei meșteșugului berii și suntem foarte mândri”, a declarat Corina Hopulele, Director de Fabricare a Berii și Calitate, Ursus Breweries.

Portofoliul de aur al mărcii URSUS, doar în cadrul competiției “World Beer Awards” din ultimii 2 ani, este:

2017

URSUS Premium - Country Winner - German style Pale Lager
URSUS Non-Alcoholic - Country Winner - Low Carb / Low Alcohol (0.1% – 2%)

2016

URSUS BLACK - Romania’s BEST Dark Lager
URSUS COOLER Non-Alcoholic - GOLD medal Non-Alcohol Lager
URSUS UNTOLD - GOLD medal German-style Lager

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și începând cu 31 martie 2017 este parte din Asahi Breweries Europe Ltd. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, St Stefanus și marca de cidru Kingswood. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro  și www.desprealcool.ro.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok