Vino la DIGITAL SIGNAGE, prima expoziție din sud-estul Europei dedicată display-urilor digitale și tehnologiilor interactive!

digitalsignage1Ai aflat că între 26 și 29 septembrie va avea loc la București DIGITAL SIGNAGE, prima expoziție din sud-estul Europei dedicată display-urilor digitale și tehnologiilor interactive?

Desfășurată sub cupola Pavilionului Central din Romexpo, în paralel cu PRINT&SIGN 2017, expoziția beneficiază de prezența liderilor din domeniul digital signage, dar și a multor companii importante de pe piața locală, oferind cadrul perfect de interacțiune pentru mediul de afaceri sud-est european.

Vino la DIGITAL SIGNAGE și vei avea acces la o gamă largă de echipamente, sisteme de afișaj digital, aplicații, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere și expunere, precum și o mulțime de gadgeturi conexe prezentate de producători și distribuitori.

Timp de patru zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma într-o adevărată arenă a display-urilor digitale, tehnologiilor și soluțiilor inovatoare, însuflețită de prezența vizitatorilor profesioniști atent targetați și a factorilor de decizie din industriile-cheie.

digitalsignage

Și asta nu e tot: pe 27 septembrie, în sala Multimedia din Centrul expozițional Romexpo se va desfășura Conferința Digital Signage, începând cu ora 13:00.

Nu rata ocazia de a afla ce fac retailerii în această zonă pentru a atrage cât mai mulți clienți activi, ce LED-uri și soluții digitale de iluminat comercial există la ora actuală pe piața românească, care sunt tendințele și necesitățile zonei de business și cum arată restaurantul viitorului. Visezi la o Capitală smart? Vino la Conferința Digital Signage ca să vezi ce înseamnă conceptele Smart City și Smart Retail pentru piața din România. Și tot acolo vei afla cât de importantă este tehnologia digitală pentru reușita unui eveniment de amploare.

Vrei acces gratuit și rapid la expoziția DIGITAL SIGNAGE? Rezervă-ți 2 minute pentru înregistrarea online la prima expoziție din sud-estul Europei dedicată display-urilor digitale și tehnologiilor interactive. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro/digitalsignage și să completezi formularul de înregistrare, care îți generează un cod unic. Păstrează acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de înregistrare din Pavilionul A și vei intra în posesia ecusonului personalizat.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok