Soluții actuale pentru sectorul agricol la “Târgul Național AgriCultura 2017”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2017 ediția cu numărul 21 a Târgului Național AgriCultura.

Evenimentul, care va avea loc în parcarea Brăila Mall, se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de mașini și utilaje agricole, utilaje și instalații pentru industria alimentară, semințe, substanțe pentru fertilizarea și protecția plantelor, precum și firmelor din domeniul energiilor regenerabile, horticultorilor, piscicultorilor, acvacultorilor, producătorilor de vinuri, dealerilor mașini de teren și transport marfă, băncilor comerciale sau societăților de leasing și asigurări.

Pe lângă componenta expozițională, târgul va mai aduce în atenție și un program complex de evenimente informative, seminarii, transformându-l într-o manifestare de referință pentru sectorul agricol din România.

targagriculturabraila

Activitatea în agricultură este o muncă neîntreruptă, fapt cunoscut de toți cei care activează în domeniu. Ea presupune nu numai efortul propriu-zis, din teren, ci și contactul permanent cu noutățile și experiența altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrășăminte, practici noi de cultură sau irigații. Toate acestea se întâmplă toamna la Brăila, zonă recunoscută pentru potențialul său agricol, cu o suprafață de aproximativ 351000 ha teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei și Bărăganul.

Pentru a atinge performanța, agricultura românească are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate”, susțin organizatorii târgului. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Târgului Național AgriCultura 2017, un eveniment de referință al Brăilei și primul târg de agricultură organizat în țară.

Pentru acest eveniment, CCIA Brăila va edita și un Catalog al Participanților, în 1000 de exemplare, care va fi distribuit expozanților, oficialităților prezente la deschidere, Camerei de Comerț și Industrie a României, Camerelor Județene și va fi postat pe site-ul CCIA Brăila și ale partenerilor media.

Bilancia, una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru alimenția publică, va participa la eveniment în calitate de expozant.

Mai multe informații despre târg puteți solicita la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.