Miele a lansat o nouă gamă de mașini de spălat rufe profesionale

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează două game noi de mașini de spălat rufe profesionale, „Benchmark Performance” și „Performance Plus”.

Toate mașinile de spălat  lansate dispun de un mecanism nou și patentat Miele de blocare a ușii, care permite deschiderea și închiderea acesteia la o singură atingere. O simplă apăsare este suficientă pentru a activa blocarea ușii și pentru a lansa totodată un ciclu de spălare.

Produsele din seriile „Performance” și „Performance Plus” îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale firmelor de curățătorie, având o capacitate de încărcare cuprinsă între 10 și 20 de kg și fronturi din oțel inoxidabil.

masinaspalatprofesionalamiele

Mașinile de spălat sunt prevăzute cu tehnologia ecologică WetCare de la Miele, care permite spălarea în siguranță a articolelor de îmbrăcăminte care, în mod normal, sunt curățate chimic. Acest lucru este posibil datorită amestecului de apă și detergent biodegradabil care ajută la îndepărtarea petelor și a mirosurilor, oferind în același timp prospețime obiectelor spălate astfel.

Noile modele din gama „Performance Plus” pun la dispoziția utilizatorilor peste 90 de programe standard și speciale cum ar fi: programele de articole sportive, programe de dezinfectare sau programele pentru cuverturi și perne. În plus, față de programele oferite de Miele, utilizatorii își pot personaliza peste 100 de programe, în funcție de preferințe.

Pe de altă parte, produsele din gama „Performance” conțin și două modele entry-level în culoarea albastru octoblue.

Avantaje ergonomice suplimentare sunt oferite de hubloul din sticlă al ușii care are un diametru mărit cu 12% față de generația anterioară, ajungând acum la 415 mm.

De altfel, modelele de mașini de spălat profesionale sunt dotate cu tambur cu profil de fagure brevetat Miele, ceea ce asigură un consum economic de energie. Acest tip de tambur specific Miele are o structură modificată și asigură o stropire continuă a rufelelor. Noua distribuție a canalelor de apă permite o înmuiere completă a rufelor, iar orificiile lungi suplimentare de la baza structurii asigură o îndepărtare mai bună și mai rapidă a reziduurilor mai consistente. În plus, suprafața hexagonală sculptată a tamburului cu profil de fagure de la Miele permite alunecarea rufelor pe o peliculă fină de apă.

Acesta este, de altfel, un alt rezultat al noului proces de spălare EcoSpeed cu diferite viteze de rotație. Datorită funcției de stropire, rufele sunt înmuiate în cel mai scurt timp, chiar și atunci când nivelul apei din tambur este scăzut. După încheierea acestui proces, viteza tamburului crește continuu. Alternanța între procesele de stropire și compresie se repetă de mai multe ori - obținându-se o performanță foarte bună de spălare și curățare a rufelor, consumul de apă fiind redus.

Datorită acestor caracteristici, mașinile de spălat din gama „Performance Plus” utilizează cu aproximativ 20% mai puțină apă și 30% mai puțină energie decât generația anterioară.

masinispalatprofesionalenoi

De asemenea, transportul către locația unde va fi instalată mașina de spălat este mai simplu și mai convenabil, deoarece toate plintele de pe aceste modele permit manevrarea cu ajutorul paleților, iar dimensiunile lor compacte pot trece ușor prin ușile standard.

Pe scurt despre noile mașini de spălat rufe profesionale lansate de Miele:

•    Noile mașini de spălat rufe profesionale utilizează cu până la 20% mai puțină apă și 30% mai puțină energie, la un ciclu de spălare, față de generația anterioară
•    Produsele din gama „Performance Plus” au fronturi din oțel inoxidabil și o capacitate cuprinsă între 10 și 20 de kg
•    În plus față de cele 90 de programe standard și speciale presetate, utilizatorii modelelor “Performance Plus” își pot personaliza peste 100 de programe.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok