Un nou brand de vodcă rusească pe piața HoReCa din România

Un nou brand de vodcă rusească își face loc pe piața din România, în una dintre cele mai competitive categorii din industria băuturilor spirtoase: IMPERIA, marca de lux a grupului Roust, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din Europa Centrală și de Est și al doilea cel mai mare producător de vodcă din lume. Din 2004, anul lansării sale, și până în prezent, vodca IMPERIA a cucerit 75 de țări în care a fost lansată, ajungând acum și în România, prin Cristalex.

Lansarea unei noi mărci de vodcă pe piața din România este o provocare. Suntem siguri că un produs de acest calibru, cu o calitate și cu o puritate de excepție, își va crea nișa, oferind o nouă alegere celor care apreciază băuturile spirtoase ultra premium”, a precizat Mihai Scorțea, directorul de marketing Cristalex.

lansareimperiaromania

Brand de referință în global retail și în Europa, cu o creștere de aproape 35% în portofoliul de vodcă al Roust în ultimii ani, IMPERIA se remarcă printr-o puritate de neegalat, iar ingredientele de cea mai înaltă calitate, meticulozitatea în procesul de producție și tehnologia avansată garantează gustul autentic al celei mai bune vodci rusești.

IMPERIA folosește un proces unic de distilare și filtrare, care asigură produsului puritatea supremă. Particularitatea procesului de filtrare constă în utilizarea cristalului de cuarț, extras din minele munților Ural, obținându-se astfel splendoarea caracteristică a acestei băuturi de lux, care se remarcă prin claritate și textură catifelată. De asemenea, IMPERIA folosește un proces unic de „relaxare” a lichidului, timp de 72 de ore, pentru a conferi produsului finețe și rafinament.

Toți cei care vor să testeze gustul IMPERIA pot găsi vodca IMPERIA în locațiile selecte HoReCa.

Despre Cristalex

Înființată în anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate și respectate companii specializate în distribuția băuturilor alcoolice de import. Compania Cristalex deține o cotă de piață importantă și se remarcă prin prestigiul mărcilor din portofoliul său: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Imperia, Disaronno, Matusalem, Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou și multe altele.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok