Amenajările KUMA pentru spaţiile publice - respect şi apreciere faţă de consumator

kumahoteluriÎntr-un restaurant, hotel sau mall, cel mai important este să ne simţim confortabil, iar spaţiul să fie unul primitor. Când intrăm în toaleta unui spaţiu public şi observăm cât de frumos este amenajată, avem acel sentiment de satisfacţie când simţim că noi contăm şi suntem apreciaţi.

Fiecare element de mobilier contribuie la transformarea spaţiului într-un obiect al fascinaţiei şi admiraţiei, un mic univers în care oricine se regăseşte şi se simte confortabil. Într-o cameră de hotel, de exemplu, oaspeţii vor să se simtă ca acasă, de aceea este important ca spaţiul să ofere acel sentiment de confort şi relaxare, lucru pe care KUMA l-a realizat cu succes de fiecare dată. 

KUMA este compania scandinavă care a ştiut să surprindă potenţialul imens al pieţei din România şi să îşi aducă o mare contribuţie la evoluţia domeniului amenajărilor interioare. De aceea este un partener de încredere atât pentru spaţiile rezidenţiale, cât şi pentru cele publice.

Produsele KUMA au un design care îmbunătățește senzaţia tactilă, oferind, în acelaşi timp, un efect estetic unic. Acestea au performanțe tehnice remarcabile, elemente definitorii pentru succesul afacerilor cu publicul, în care aspectul vizual al produselor trebuie egalat de un comportament excelent în utilizare. Finisajele inconfundabile şi originale dovedesc faptul că atenţia la detalii este unul dintre punctele forte ale brand-ului, pentru care satisfacţia şi aprecierea clientului reprezintă elemente de referinţă.

KUMA deţine o vastă experienţă în domeniul home&deco iar acest lucru a făcut ca acesta să devină atât un brand aflat în preferinţele marilor hoteluri şi restaurante, cât şi un trend-setter pentru consumatorul final. Nu de puţine ori s-a constatat că oamenii analizează cu atenţie conceptul dintr-un hotel, restaurant, mall, acesta fiind o sursă de inspiraţie pentru propriile cămine.

KUMA continuă să exploreze cele mai rafinate concepte de design, fiind întotdeauna în pas cu cele mai noi tendinţe de design, oferind concepte scandinave pentru băi, bucătării şi spaţii publice - produse “made în România”.

kuma3

KUMA România  este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa. http://www.kumaromania.ro


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok