Lucian Chelba este noul Director de Producție al FrieslandCampina România

Lucian Chelba este noul Director de Producție al FrieslandCampina România
person Horeca
access_time_filled

Lucian ChelbaDin luna noiembrie 2017, operațiunile de producție ale FrieslandCampina România sunt conduse de către Lucian Chelba. Absolvent al Universității Politehnice București, cu o experiență de peste 15 ani dintre care 13 ani în domeniul producției, Lucian Chelba preia funcția de Director de Producție pentru cele două fabrici FrieslandCampina Romania din Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Din această poziție este responsabil pentru controlul operațiunilor și organizației de producție.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei FrieslandCampina România, producătorul unui brand de lactate local cu istorie, Napolact. Alături de colegi și colaboratori voi duce mai departe creșterea și evoluția fabricilor companiei, cu obiectivul de a obține performanță în producție și de a continua să livrăm produsele de calitate care răspund exigențelor clienților noștri”, a declarat Lucian Chelba.

Lucian Chelba (39 ani) este licențiat în Inginerie Auto la Universitatea Politehnică din București. în anul 2002 își începe activitatea profesională în domeniul auto, iar din 2004 preia funcția de  Supervizor Operațiuni în cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai târziu Coordonator al programelor de training tehnic în aceeași companie. în anul 2009 trece în domeniul producției bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde este, pe rând, Inginer procese de producție, Manager pe liniile de producție, Manager întreținere Autonomă și Manager al Departamentului de Materiale Procese și Livrabile. Din noiembrie 2017 devine Director de Producție al FrieslandCampina România.

Despre FrieslandCampina România

FrieslandCampina România S.A. face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Brandul local Napolact este în plină dezvoltare, acesta fiind fabricat exclusiv cu lapte colectat de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302