Start TOMBOLĂ! Descoperă ce poți câștiga cu gama Knorr Bulioane

Bulioanele Knorr te ajută să potențezi savoarea ingredientelor folosite, să eficientizezi procesul gătitului, să folosești mai puține ingrediente, fără a renunța la calitate, deci să realizezi un buget mai mic pentru meniul tău, să obții mereu un gust constant, cu care să îți fidelizezi clienții.

Ce trebuie să faci pentru a te număra printre câștigătorii Knorr Bulioane?

Intră pe ufs.com, răspunde la întrebarea "Cum te ajută gama Knorr Bulioane în bucătărie?” în perioada 15 februarie - 16 aprilie, completează datele tale în formularul nostru online și gata! Ești automat înscris în Campania Knorr “Inspirație în bucătărie”.*

Ce poți câștiga cu Gama Knorr Bulioane?

Unul dintre cele 40 de șorțuri sau 10 dispozitive de ascuțit cuțite poate fi al tău. Trebuie doar să ne împărtășești secretul tău în prepararea meniului cu gama Knorr Bulioane.

Participă aici: http://bit.ly/2HTHx3h

tombolaunilever

*Organizatorul: Unilever South Central Europe SA. Perioada campaniei: 15.02.2018-16.04.2018. Premiile la tombolă: 50 premii, 40 dintre acestea constând în câte un sorț UFS în valoare de 103.53 RON și 10 dintre acestea constând în câte un dispozitiv de ascuțit cuțite în valoare de 88.06 RON (TVA inclus).

Regulamentul este disponibil gratuit AICI.

Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.