Salonul Nautic Internațional București 2018 își deschide porțile joi, la Romexpo

Salonul Nautic Internațional București își deschide porțile joi, 22 martie, la centrul expozițional Romexpo, în Pavilioanele C4 și C5. Ajuns la cea de-a 10-a ediție, Salonul Nautic Internaţional Bucureşti este un eveniment reprezentativ ce reuneşte majoritatea companiilor active din domeniul nautic şi are ca scop promovarea produselor şi serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce îndrăgesc sporturile nautice să se pregătească din timp pentru sezonul estival.

La expoziţie pot fi admirate şi cumpărate ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi de provenienţă autohtonă dar şi din import, caiace, canoe precum şi motoare inboard şi outboard, plăci de surf şi windsurf, echipamente de orientare, comunicare şi control. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigație, kite-surf, windsurf și scufundări sau ofertele de yacht charter. Pentru diversitate, alături de ambarcaţiuni vor fi prezentate şi rulote şi autorulote.

salonulnauticinternationalbucuresti

Salonul nautic nu este doar un spațiu de prezentare și vânzare, nu este doar un loc în care poți să compari produsele și să profiți de promoțiile special pregătite pentru acest eveniment, este un loc de întâlnire și socializare pentru cei ce împărtășesc aceeași emoție... Vă așteptăm cu drag la fel ca în fiecare an să navigăm împreună spre vara anului 2018”, spun organizatorii.

Perioada de desfăşurare: 22-25 martie

Locul de desfăşurare: Pavilioanele C4-C5, Romexpo

Programul de vizitare al evenimentului:

Joi (22 martie): 10:00 - 18:00
Vineri-Sâmbătă (23– 24 martie): 10:00 - 19:00
Duminică (25 martie): 10:00 –-17:00

Acces: Bilete: 20 lei. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită

Organizator: Ocean Media.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok