Apollo și Cap Traiteur, două branduri cu gust

companiesolinaLider al pieței de ingrediente alimentare din România, Solina aduce în piață brand-urile Apollo și Cap Traiteur dedicate industriei HoReCa.

Apollo cuprinde o gamă largă de soluții destinate bucătarilor profesioniști. Sosurile Wok se remarcă prin accentele exotice specifice gastronomiei thailandeze și japoneze, oferind preparatelor un gust delicios. Gama de sosuri reci precum Piri Piri Sauce sau Hamburger Sauce reprezintă o alegere excelentă pentru preparate ca sendvișuri, gustări sau carne la grătar. Dressing-urile și glazurile Apollo sunt ideale pentru catering sau restaurante, salvând timp și oferind un gust delicios.

De la sosuri reci și dressing-uri, până la soluții de decor, produsele Apollo sunt un punct de referință pentru orice profesionist. Toate produsele se individualizează prin caracteristica de a fi ”ready-to-use”, într-un ambalaj practic, care se adaptează oricărei bucătării.

Produsele Cap Traiteur combină gustul și experiența în baze pentru mâncăruri, marinade și sosuri calde într-o formulă gata de utilizare. Marinadele Cap Traiteur se bazează pe note aromatice precum oregano, cimbru, piper, ienibahar, chimen sau semințe de muștar, fiind potrivite pentru toate tipurile de carne sau preparate de tip fast-food. Caracteristica aparte a marinadelor este lipsa uleiului de palmier, fiind ambalate în recipiente de plastic, ermetice, la un gramaj de 3,3 kg.

Bazele pentru mâncăruri sunt mixuri deshidratate destinate preparării la cald de sosuri și supe, lipsite de glutamat adăugat. Produsele deshidratate sunt ambalate în cutii sau pungi care păstrează aroma intactă a ingredientelor, asigurând o utilizare facilă, prepararea având o durată de 2-3 minute.

Produsele Apollo și Cap Traiteur sunt indispensabile oricărei bucătării, oferind preparatelor culoare, aromă și gust. Împreună creăm soluții de succes!

REȚETĂ: Carne de vită cu Apollo Wok sos Hot & Spicy

retetasosapolloIngrediente:

  • - 400-600 grame de felii de carne de vită [sau carne de porc / pui]
  • - sare și piper
  • - sosul Apollo Wok Hot & Spicy
  • - ulei
  • - legume: broccoli, fasole verde, ciuperci, ardei roșu proaspăt, boia, ceapă verde, noodles sau orez fiert, verdețuri pentru decor.

Pregătire și prezentare:

Tăiați legumele în fâșii lungi și condimentați carnea cu sare și piper. Prăjiți carnea, scurt, în uleiul încins, și scoateți-o imediat afară. Puneți legumele în tigaie. Adăugați sosul și lăsați-le să se gătească timp de 2 minute. Adăugați carnea și gătiți-o timp de un minut. Serviți cu orez fiert sau noodles și decorați cu verdețuri. Poftă bună! Consilier culinar Apollo - Chef Frans Bon.

solinacontact

Advertorial apărut în ediția 86 a revistei Horeca România.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok