Cultura scandinavă, reflectată în colecțiile KUMA

kumaromaniaCultura scandinavă este recunoscută mai ales pentru arhitectură, artă, muzică, film, teatru, balet şi operă. Majoritatea scandinavilor duc vieţi liniştite şi au un stil de viaţă modern, iar acest lucru se reflectă şi în domeniul amenajărilor interioare.

Danezii, spre exemplu, au un adevărat cult pentru design-ul interior, iar acest lucru ţine de faptul că locuinţele lor constituie un cartier general al fericirii, al confortului sufletesc, al hygge, așa cum spun ei.

Danezilor le place atât de mult design-ul încât atunci când le vizitezi casele ai sentimentul că păşeşti printre paginile unui catalog de design interior. Această cultură s-a răspândit atât de mult în zona Europei, încât design-ul scandinav este în topul preferinţelor celor care vor să îşi amenajeze casele într-un stil modern, elegant, cosmopolit.

În Romania, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design, cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spații contemporane, "custom made". Un stil distinctiv, personalizabil care nu compromite funcționalitatea și confortul. De aceea, nu întâmplător, produsele pentru baie și bucătărie KUMA sunt printre primele opţiuni în amenajarea casei, dar şi a spaţiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, şcoli, grădiniţe, mall-uri şi altele.

Stilul de viață modern presupune ca o mare parte din timp să o petrecem la servici sau în spații publice, iar moda scandinavă propune același design de interior, ca acasă și în aceste locuri, pentru confortul sufletesc, oriunde.

baikumaromania

KUMA creează concepte pentru baie şi bucătărie la care oricine poate visa. Design-ul unic, calitatea şi finisajele excepţionale fac din produsele KUMA cea mai inspirată opţiune pentru cei care îşi doresc un spaţiu modern, la cele mai înalte standarde din punct de vedere al calităţii.

Influențele nordice, atemporale, pe care KUMA le promovează, se potrivesc tinerilor, dar și familiilor cu copii, care apreciază design-ul. Un interior KUMA are legătură nu doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile. Când îţi treci degetele peste suprafaţa unui blat de bucătărie sau un lavoar KUMA, senzaţia este unică, de neuitat. KUMA te ajută să aduci o diversitate de texturi în casa ta, care să îţi ofere confortul dorit, pentru relaxare şi bună dispoziţie.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

KUMA România  este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiară a Kuma A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie, permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok