Cultura scandinavă, reflectată în colecțiile KUMA

Cultura scandinavă, reflectată în colecțiile KUMA
person Horeca
access_time_filled

kumaromaniaCultura scandinavă este recunoscută mai ales pentru arhitectură, artă, muzică, film, teatru, balet și operă. Majoritatea scandinavilor duc vieți liniștite și au un stil de viață modern, iar acest lucru se reflectă și în domeniul amenajărilor interioare.

Danezii, spre exemplu, au un adevărat cult pentru design-ul interior, iar acest lucru ține de faptul că locuințele lor constituie un cartier general al fericirii, al confortului sufletesc, al hygge, așa cum spun ei.

Danezilor le place atât de mult design-ul încât atunci când le vizitezi casele ai sentimentul că pășești printre paginile unui catalog de design interior. Această cultură s-a răspândit atât de mult în zona Europei, încât design-ul scandinav este în topul preferințelor celor care vor să își amenajeze casele într-un stil modern, elegant, cosmopolit.

în Romania, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design, cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spații contemporane, „custom made”. Un stil distinctiv, personalizabil care nu compromite funcționalitatea și confortul. De aceea, nu întâmplător, produsele pentru baie și bucătărie KUMA sunt printre primele opțiuni în amenajarea casei, dar și a spațiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, școli, grădinițe, mall-uri și altele.

Stilul de viață modern presupune ca o mare parte din timp să o petrecem la servici sau în spații publice, iar moda scandinavă propune același design de interior, ca acasă și în aceste locuri, pentru confortul sufletesc, oriunde.

baikumaromania

KUMA creează concepte pentru baie și bucătărie la care oricine poate visa. Design-ul unic, calitatea și finisajele excepționale fac din produsele KUMA cea mai inspirată opțiune pentru cei care își doresc un spațiu modern, la cele mai înalte standarde din punct de vedere al calității.

Influențele nordice, atemporale, pe care KUMA le promovează, se potrivesc tinerilor, dar și familiilor cu copii, care apreciază design-ul. Un interior KUMA are legătură nu doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile. Când îți treci degetele peste suprafața unui blat de bucătărie sau un lavoar KUMA, senzația este unică, de neuitat. KUMA te ajută să aduci o diversitate de texturi în casa ta, care să îți ofere confortul dorit, pentru relaxare și bună dispoziție.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

KUMA România  este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a Kuma A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302