Inspirație pentru un meniu complet fără gluten!

meniurifaraglutenRestaurantul tău are clienți cu intoleranță la gluten? Unilever Food Solutions a pregătit pentru tine și clientii tăi care nu pot consuma gluten 12 rețete savuroase. De la salate, la feluri principale, de la aperitive ori antreuri și până la deserturi, supe, chiar și paste, farfuriile fără gluten nu mai au secrete!

Învață să pregătești meniuri speciale pentru clienții ce trebuie să mănânce Gluten Free. De acum nu va mai fi dificil să oferi clienților tăi celiaci un meniu savuros și complet fără gluten. Pornește de la rețetele propuse de UFS și lasă-ți creativitatea să inventeze noi dish-uri fără gluten.

Fără să contaminezi alimentele, cu la fel de multă creativitate și fără a sacrifica savoarea, poți pregăti supe, paste, aperitive reci sau calde, feluri principale cu carne sau pește, sosuri sau dip-uri, chiar și deserturi. Versatilitatea deosebită a produselor UFS fără gluten îți va permite să gătești într-un mod diversificat și variat, inclusiv pentru celiaci.

Dacă vrei să pregătești și tu un meniu complet fără gluten, descarcă AICI broșura UFS cu cele 12 rețete și inspiră-te din propuneri.

Pentru mai multe informații și sfaturi utile, descarcă AICI ghidul UFS de inițiere în pregătirea preparatelor fără gluten.

Știai că… pentru a realiza un meniu fără gluten:

•    trebuie să ții ingredientele fără gluten separat de cele cu gluten. 
•    trebuie să te speli pe mâini, să îți schimbi șorțul și uniforma când gătești fără gluten.
•    trebuie să folosești o tigaie separată pentru preparatele fără gluten.

Pentru mai multe inspirație intră pe ufs.com și descoperă 4 articole cu informații utile despre meniurile fără gluten.


Cele mai citite articole

Prev Next