GRATUIT 100 de produse Knorr!

GRATUIT 100 de produse Knorr!
person Horeca
access_time_filled

Ești bucătar profesionist sau lucrezi în domeniul HoReCa? Unilever Food Solutions te provoacă să fii primul care încearcă aromele verii! Comandă Knorr Bulion Lichid de Crustacee sau Knorr Mise en Place Pastă de Șofran și ai șansa să le primești GRATUIT!

Trebuie doar să fii printre primele 50 de persoane ce comandă unul din produsele UFS din gama de produse Knorr Mise en Place Pastă Șofran și/sau Knorr Bulion Lichid de Crustacee și le primești GRATUIT. Comanda se face on-line AICI.

Campania UFS “Fii primul care încearcă gusturile verii” se desfășoară în perioada 21 mai – 15 iunie și se adresează operatorilor din industria HoReCa.

concursunilever

Knorr Bulion Lichid de Crustacee îmbogățește textura preparatelor și savoarea ingredientelor folosite în rețetele cu fructe de mare, în doar 5 minute. Poate fi utilizat în preparate calde, în bazele mâncărurilor sau în sosuri. Se dizolvă si este gata în 5 minute, conferind preparatelor cu fructe de mare și crustacee extra aromă.

Knorr Mise en Place Pastă de Șofran este ideal în aperitive, în produsele cu pește, fructe de mare, în garnituri și în sosuri. Este perfect pentru risotto sau paella și se prepară rapid! în doar 2 minute de fierbere, preparatul tău devine mai aromat. în plus, nu vei fi nevoit să mărești bugetul restaurantului tău, doar 20 de grame din pasta de șofran fiind suficiente pentru 1 litru de apă.

Regulamentul campaniei „Fii primul care încearcă gusturile verii!” îl găsești aici.

Premiile acordate în această campanie sunt 50 de produse Knorr Mise en Place Pastă Șofran și 50 de produse Knorr Bulion Lichid de Crustacee (câte un produs per fiecare câștigător, corespunzător cu produsul comandat de câștigător).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302