Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România

RobertHellwagnerSelgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, are începând cu 1 iulie 2018 un nou director general.

Robert Hellwagner, care a preluat poziția de CEO de la Alexandru Vlad, are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elveția. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Tot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad - fostul CEO Selgros România - conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.


Cele mai citite articole

Prev Next