Răspunde la întrebarea Knorr Thai și poți câștiga una dintre cele 10 tunici din denim!

În bucătăria asiatică totul se rezumă la rapiditate și arome. Te susținem să pregătești rapid și plin de savoare noi preparate fusion cu gama de produse asiatice Knorr. Înscrie-te în tombola* campaniei Expediția Asiatică și poți câștiga una dintre cele 10 tunici!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în tombola* noastră?

Răspunde la întrebarea "Care sunt preparatele din meniul tău în care ai vrea să adaugi arome asiatice?" până pe 26 august și gata! Ești automat înscris în Campania Expediția Asiatică 2018!

concursbucatari

Creează preparate fusion cu gama Knorr Asian!

Dacă întrebarea concursului ți-a pus imaginația la treabă și deja te gândești la noi preparate fusion, află că poți folosi gama versatilă Knorr pentru a aduce gusturile thai, indiene, chinezesti sau japoneze, în meniul tău. Experimentează bucătăria asiatică, folosind produsele Knorr, pentru a aduce un plus de gust preparatului tău. Cu gama Knorr Asian vei obține aromele complexe, echilibrate, bogate ale preparatelor asiatice.

Knorr Thai Yellow Curry, Knorr Thai Red Curry și Knorr Thai Sweet Chili Jam sunt realizate din ingrediente de calitate, conferind preparatului un gust autentic thailandez, mereu constant.

Knorr Lapte de cocos pudră nu conține arome și coloranți artificiali și poate fi baza pentru laptele de nucă de cocos, atât de mult folosit în bucătăria asiatică.

Knorr Sos Chili și Soia, Knorr Sos Picant cu Chili și Rosii și Knorr Sos Chili și Usturoi pot fi folosite ca dip pentru preparatele din carne și nu numai, pot fi folosite la marinare, la glazurare, coacere, dar și la supe.

gamaknorr

*Organizatorul: Unilever South Central Europe SA. Perioada campaniei: 26.06.2018 - 26.08.2018. Premiile: 10 tunici în valoare totală de 3034.5 RON, TVA inclus. Regulamentul este disponibil gratuit AICI.