'Ready for business' cu Pro Formula

proÎn contextul în care consumatorii sunt tot mai exigenţi și mai educaţi, iar concurenţa din ce în mai mare, succesul afacerilor în HoReCa poate fi dificil de clădit, fiind aflat la capătul unui drum plin de provocări. Diferenţierea tradusă prin design ambiental deosebit, meniu echilibrat, atmosferă primitoare şi servicii ireproşabile, asigurate de un personal bine pregătit, reprezintă, fără echivoc, cheia succesului şi creează o experienţă pozitivă şi unică a consumatorului. Pentru ca experienţa să fie desăvârşită şi repetabilă, este necesar să acordaţi o atenţie deosebită respectării unor standarde înalte de curăţenie.

În industria ospitalităţii, curăţenia poate face diferenţa între o experientă pozitivă, de repetat şi împărtăşit cu prietenii, şi una negativă. Aceasta din urmă - tradusă în recenzii negative - poate anula toate celelalte eforturi şi, mai mult decât pierderea unor clienţi nemulţumiţi, poate însemna o lipsă de credibilitate a brandului dumneavoastră.

Dezvoltarea unui parteneriat cu antreprenoriatul din industria HoReCa este o prioritate pentru Diversey, pentru că am studiat contextul dificil marcat de permanenta lipsă de personal calificat, particularităţile şi complexitatea afacerilor din această industrie şi am înţeles că atunci când, pe parcursul unei singure zile de lucru, gestionezi atâtea roluri - acela de a fi o gazdă perfectă, manager și chiar expert în curăţenie -, timpul este limitat, iar a fi eficient este esenţial.

De aceea, prin Pro Formula, vă punem la dispoziţie o gamă completă de soluţii profesionale de igienizare şi curăţare, sub mărci de referinţă, de la Unilever, precum Domestos, Cif, Omo şi Coccolino, uşor de folosit, cu rezultate excelente încă de la prima utilizare - mai puţine griji şi timp câştigat pentru afacerea dumneavoastră!

Gama Pro Formula oferă atât produse pentru activităţile de curăţare obişnuite, zilnice, cât şi specialităţi necesare pentru sarcini dificile de curăţare şi aplicaţii ce necesită o atenţie deosebită. Astfel, degresarea cuptoarelor și hotelor, dezinfecţia zonelor de preparare a alimentelor, detartrarea echipamentelor din bucătărie, curăţarea sticlei și a oţelului inoxidabil sau a altor materiale precum lemnul, cuprul sau alama, fără a lăsa urme şi prelungindu-le durata de viaţă, desfundarea şi întreţinerea scurgerilor, îndepărtarea calcarului din baie sau bucătărie, spălarea eficientă a vaselor, spălarea lenjeriei şi a prosoapelor cu rezultate impecabile sunt sarcini ce vor fi realizate rapid şi eficient, datorită produselor Pro Formula.

În plus, pentru că ne dorim să oferim mai mult decât produse de curăţare, ci soluţii complete, am creat un program de instruire Pro Formula pentru HoReCa ce cuprinde: postere cu instrucţiuni şi sfaturi, ghiduri de curăţare pentru fiecare arie principală (restaurant/ bar, bucătărie, baie, camere de oaspeţi), carduri cu instrucţiuni de curăţare pas cu pas. Pentru extra beneficii, constând în materiale video, sfaturi şi trucuri pentru rezolvarea unor sarcini dificile de curăţare, vizitaţi www.proformula.com.

igienizarecuptor

Diversey este singurul furnizor de soluţii de igienizare care vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse, ustensile, echipamente, servicii și consultanţă în domeniul curăţeniei, pentru unităţi de toate mărimile.

Produsele noastre sunt ușor de folosit și au performanţe constante care duc la creșterea productivităţii, asigură igiena și curăţenia unităţii. Mai mult, acestea asigură reducerea costurilor de funcţionare, au un impact minim asupra mediului și favorizează dezvoltarea continuă.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon +4 021 233 3894.

Advertorial apărut în ediția 88 a revistei Horeca România.