Sosurile APOLLO & GUSTICUS, soluția preparatelor autentice

Sosurile APOLLO & GUSTICUS, soluția preparatelor autentice
person Horeca
access_time_filled

Gastronomia reprezintă o adevărată artă, iar fiecare moment al activității bucătarului este o provocare de a oferi cele mai bune preparate. Astfel, din pasiunea pentru gust delicios, plating îmbietor și din preocuparea pentru meniuri de calitate, specialiștii Solina Romania au creat gama de sosuri Apollo și Gusticus, ingredientele necesare pentru meniuri autentice și surprinzătoare.

Conform Euromonitor, există o schimbare fundamentală în valorile consumatorilor în ceea ce privește lucrurile care aduc fericire și bunăstare. Autenticitatea este o valoare reprezentativă pentru consumator.    

Gama de sosuri Apollo se individualizează prin conveniență și experiență, reprezentând soluția ideală de gust și aspect pentru preparate gustoase. De la sosul Demi Glace, până la Teryaki sau Piri-Piri, produsele Apollo se caracterizează prin eficiență, fiind simplu și rapid de utilizat, iar nota finală este dată de creativitatea culinară a fiecărui bucătar.

în funcție de preparat, gama Apollo oferă atât sosuri instant cu preparare pe baie de aburi, sosuri reci care pot fi adăugate direct pe preparatul final, dar și sosuri Wok care sunt baze pentru preparate exotice precum cele cu influențe japoneze, chineze sau thailandeze.

Sosurile Gusticus sunt sub formă de pulbere, necesitând aproximativ 2-3 minute de preparare pentru a obține preparate exotice cu note culinare specifice gastronomiei italienești, franțuzești sau chinezești, asigurând succesul fiecărei rețete.

Rețeta preparatelor autentice este conveniența combinată cu savoarea. Transformă fiecare meniu culinar într-o experiență gustativă unică, asezonând preparatele culinare cu sosul potrivit.

muschiuletporc

Mușchiuleț de porc marinat cu Gusticus Steak

Ingrediente:
Mușchiuleț porc, Gusticus Steak Marinade
Apollo Bourbon Whiskey BBQ Sauce
Gusticus Sos Demi Glace, Apollo Pork Stock, Condimix cartofi cu rozmarin
Apollo Dressing vinaigrette French

Preparare:
Se curăță pielițele de pe carne și se amestecă Gusticus steak marinade cu ulei de măsline, apoi se masează mușchiulețul de porc cu acestea/ Se videază mușchiulețul în punga vid și se gătește sous vide 3 ore la o temperatură de 60 de grade/ Se scoate mușchiulețul din pungă și se lasă la zvântat sau se tamponează cu șervet de hârtie/ Se unge mușchiulețul de porc cu Apollo Bourbon Whiskey BBQ Sauce și se trage la tigaie în unt pe fiecare parte, câteva minute până când capătă crustă.

în paralel, se fierb cartofii în coajă, iar după răcire se taie fiecare cartof în 6 felii, se condimentează cu Condimix cartofi cu rozmarin, apoi se bagă la cuptor până se rumenesc/ Se prepară Sosul Demi glace Gusticus, pe care îl potențăm cu Apollo pork stock/ Se pregătește salata și se adaugă Apollo dressing vinaigrette/ Se montează farfuria.

CONTACT: office@solina-group.ro

Advertorial apărut în ediția 90 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302