Lansare The Vegetarian Butcher în România

Lansare The Vegetarian Butcher în România
person Horeca
access_time_filled

Deja cunoscut în multe țări din Europa, acum The Vegetarian Butcher ajunge și în România prin Unilever Food Solutions, gama de produse putând fi deja comandată pe UFS.com.

thevegetarianbutcher

POVESTEA…

începe încă din 1962, în magazinul din Haga a lui Jaap Korteweg, fermier, măcelar și fondator al The Vegetarian Butcher.

în urma unor evenimente nefericite de la vremea respectivă, acesta și-a propus să creeze o revoluție alimentară în ceea ce privește consumul de carne și astfel să schimbe lumea. El însuși fiind un pasionat al gustului oferit de carne, înțelegea că trebuie să găsească ceva inedit care să-i satisfacă această poftă și în același timp să nu mai fie nevoit să mănânce animale.

Trei ani de căutări și Jaap a reușit să își atingă scopul. împreună cu alți bucătari de top, a inovat și a găsit înlocuitori pentru produsele sale, care îți oferă experiența cărnii, reușind în același timp să aducă și un plus de proteine.

Cu ajutorul echipei de bucătari, bazându-se pe valori precum calitatea superioară, eliberarea animalelor din lanțul alimentar și reducerea amprentei de carbon, Jaap își dorește ca pasionații de carne să experimenteze produsele vegetariene și să realizeze că nu trebuie să renunțe la plăcerea gustului oferit de carne, dacă renunță la aceasta măcar pentru o perioadă scurtă.

brandulthevegetarianbutcher

BRANDUL THE VEGETARIAN BUTCHER A FOST LANSAT OFICIAL îN 2010

The Vegetarian Butcher a fost lansat de Ziua Internațională a Animalelor, când oameni veniți de peste tot au putut încerca în măcelaria lui Japp la Haga noua “carne” atât de controversată.

Acesta a stârnit interesul rapid și în lumea culinară. Astfel, în 2011, Chef Ferran Adrià din Barcelona a declarat după ce a degustat împreună cu o echipă de bucătari de top “carnea” vegetală că: „Aceasta este mai fragedă decât carnea de porc, mai suculentă decât puiul!”.

Printre premiile obținute se numără un premiu special creat de PETA (organizație pentru drepturile animalelor) în anul 2012, pentru The Vegetarian Butcher, care spune despre acesta din urmă că este cea mai prietenoasă companie cu animalele a anului, iar în 2020 “The Vegetarian Butcher” primește premiul “Transformer of the Year” oferit de către Dutch Marketing Awards.

Printre noile produse lansate în România, regăsim Raw NoBeef Burger (burger vegan din proteine vegetale), NoChicken Nuggets (produs vegan alternativ la nuggets de pui), NoHotDog (produs vegan alternativ la hotdog), NoMince (produs vegan alternativ la carne tocată), Little Willies (produs vegetarian alternativ la cârnăciori) și NoChicken Chunks (produs vegan alternativ la bucățile de pui).

thevegeratianbutcherromania

DE CE THE VEGETARIAN BUTCHER?

  • Gamă largă de produse vegane;
  • Proteine din plante cu gustul și textura cărnii;
  • Produse congelate cu termen lung de valabilitate;
  • Vegan/vegetarian;
  • Soia nemodificată genetic.

Află mai multe pe UFS.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302