WineUp

Cea de-a 4-a ediție WineUp Fair in Transylvania își deschide porțile pentru iubitorii vinului vineri, 4 mai, la Muzeul de Artă Cluj - Palatul Banffy. Timp de 3 zile WineUp Fair va transforma Clujul în gazda a numeroase evenimente care au în centrul vinul și arta: expoziții, masterclass-uri, degustări, cine gastronomice, concerte sau petreceri tematice.

 

Revino

În perioada 12-14 mai 2018, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la a treia ediție a evenimentului „REVINO - Descoperă vinurile din România”. Scopul principal al evenimentului este promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România.

 

POSTER SHARE HORECA2Arhitecți și designeri de interior, dar și proprietari și manageri din domeniul HoReCa sunt invitați la Forumul internațional de arhitectură SHARE care va avea loc pe 27 martie la hotelul Radisson Blu din București. Designeri europeni și asiatici consacrați vor prezenta la București proiecte de design rezidential, hotelier, restaurante, puburi și retail în cadrul evenimentului organizat de ABplus events și Ordinul Arhitecților din România.

1 Nordic Food albastru

banner aprilie