Tehnologia evolueaza si ne usureaza munca in bucatarie. Tine pasul cu evolutiile tehnologice si afacerea ta va avea de castigat! Te invitam marti, 7 mai, incepand cu ora 11:00, la sediul Bilancia din IASI (DN28, nr. 156A, Valea Lupului), la workshop-ul nostru de Patiserie-Cofetarie. Timp de 2 ore iti vom dezvalui noile tehnologii ale cuptoarelor UNOX, tehnici de coacere si modelare, precum si retete internationale faimoase pe care le poti replica in locatia ta.

 

Citeste mai mult ...

Tehnologia evolueaza si ne usureaza munca in bucatarie. Tine pasul cu evolutiile tehnologice si afacerea ta va avea de castigat! Te invitam joi, 9 mai, incepand cu ora 11:00, la sediul Bilancia din CRAIOVA (Str. Felix Aderca, Nr. 3), la workshop-ul nostru de Patiserie-Cofetarie. Timp de 2 ore iti vom dezvalui noile tehnologii ale cuptoarelor UNOX, tehnici de coacere si modelare, precum si retete internationale faimoase pe care le poti replica in locatia ta.

Citeste mai mult ...

 Tehnologia evolueaza si ne usureaza munca in bucatarie. Tine pasul cu evolutiile tehnologice si afacerea ta va avea de castigat! Te invitam marti, 14 mai, incepand cu ora 11:00, la sediul Bilancia din CORBEANCA (Strada Balantei, nr. 46), la workshop-ul nostru de Pizza. Timp de 2 ore iti vom dezvalui noile tehnologii ale cuptoarelor Moretti Forni, tehnici de framantare si modelare a aluatului, retete de pizza, precum si tehnici de coacere adaptate fiecarui model de cuptor.

 

Citeste mai mult ...

 Tehnologia evolueaza si ne usureaza munca in bucatarie. Tine pasul cu evolutiile tehnologice si afacerea ta va avea de castigat! Te invitam joi, 16 mai, incepand cu ora 11:00, la sediul Bilancia din Constanta (B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 265, Bloc M1, Parter ,vizavi de centrul comercial Vivo), la workshop-ul nostru de Pizza. Timp de 2 ore iti vom dezvalui noile tehnologii ale cuptoarelor Moretti Forni, tehnici de framantare si modelare a aluatului, retete de pizza, precum si tehnici de coacere adaptate fiecarui model de cuptor.

Citeste mai mult ...

300 x 170 px IndagraF si carnexpo

INDAGRA FOOD - Târgul internațional pentru industria alimentară devine și în acest an spațiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovative şi de desfăşurare a unor sesiuni informative cu privire la performanțele și progresul din domeniul alimentației.

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok