glovoGlovo, unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere de pe piața de livrare la comandă la nivel mondial, anunță astăzi că a achiziționat cea mai mare platformă de livrare a produselor alimentare din Polonia, PizzaPortal. AmRest Holdings SE, principalul operator de restaurante de franciză multi-brand din Europa a semnat acordul cu Glovo, care prevede vânzarea a 100%...

Citeste mai mult ...

tedscoffeecoLanțul de cafenele TED'S Coffee Co, fondat de Vasile Andreica, antreprenor cu peste 15 ani de experiență de business, își continuă procesul de creștere accelerată și anunță deschiderea a două locații noi în București. Rețeaua TED'S Coffee Co ajunge astfel la 30 locații la nivel național, dintre care 22 sunt în București.

Citeste mai mult ...

fooddeliveryPiața livrărilor de mâncare e în continuă expansiune în Europa și va juca un rol din ce în ce mai important în modelul de business a restaurantelor, arată un studiu realizat la inițiativa Asociației Profesionale a Hotelurilor, Restaurantelor și Cafenelelor din Uniunea Europeană - HOTREC. Potrivit studiului, consumatorii de astăzi își doresc...

Citeste mai mult ...

Food Agri Tech ChallengeImpact Hub Bucharest și EFSE Entrepreneurship Academy lansează un program de pre-accelerare dedicat celor care pot propune soluții tehnologice care să schimbe industria alimentară sau agricultura! Food & Agri Tech Challenge caută startup-uri cu idei fezabile care să participe la bootcamp și un program de 6 luni de creștere pentru a ajunge de la idee la prototip validat.

Citeste mai mult ...

livratorfoodpandaPlatforma de comenzi online de food delivery hipMenu, parte a grupului german Delivery Hero SE, anunță trecerea integrală la platforma foodpanda, începând cu data de 1 decembrie 2019. Grupul german Delivery Hero SE, unul dintre cei mai mari agregatori de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească...

Citeste mai mult ...

evelinabaroiuUFSDupă câțiva ani în care platingul a dominat discuțiile în industria gastronomică, focusul a revenit pe gust, remarcă specialiștii de la Unilever Food Solutions România, care subliniază că bucătarii din România au devenit din ce în ce mai selectivi cu ingredientele folosite. Despre tendințe culinare pe piața locală, dar și despre noutățile și soluțiile propuse de UFS...

Citeste mai mult ...

telemeasibiuDupă celebrul salam, Sibiul mai are un produs protejat! ,,Telemeaua de Sibiu” a devenit astăzi, 16 octombrie, un produs protejat la nivel european. Comisia Europeană a aprobat cererea de înregistrare a produsului în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Telemeaua de Sibiu” este o brânză obținută din lapte de oaie...

Citeste mai mult ...

foodorderingLumea se schimbă, gusturile se educă, banii au valoare doar dacă sunt transformați în experiențe și timpul a devenit prea puțin și prețios pentru a-l cheltui pe activități banale; pe scurt, am enumerat principalele premise de la care s-a construit boom-ul industriei de mâncare livrată la domiciliu. O dată cu creșterea în relevanță economică a unei generații profund digitalizate...

Citeste mai mult ...

Numar revista