draughttimisoareanaPonderea de bere la draft în HoReCa crește încet-încet în România, odată cu profesionalizarea sectorului, însă rămâne la un nivel foarte scăzut față de alte țări europene, au declarat reprezentanți ai Ursus Breweries, în cadrul unei întâlniri cu presa economică, subliniind că cea mai mare provocare pe care o întâmpină în segmentul HoReCa este vânzarea berii la draft.

NarcoffeeRoasterspragaNarcoffee Roasters, rețeaua de cafenele de specialitate fondată de către antreprenorii clujeni Marceluș Suciu și Dan Isai, a deschis prima sa franciză la Praga. Aceasta este situată la intrarea principală a Centrului Comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar şi din Europa Centrală şi de Est.  

castigatorcompetitiebarilla2017Un tânăr chef american cu origini italiene, Accursio Lota, este marele câștigător al celei mai importante competiții din lume dedicate pastelor și bucătăriei italiene, Barilla Pasta World Championship 2017. Rețeta care i-a adus trofeul se numește „Seafood Carbonara” și este inspirată din aromele mediteranene ale Siciliei, locul în care s-a născut.

casadiperoniCasa di Peroni se deschide din nou în centrul Bucureștiului, într-un spațiu care invită publicul la o experiență culinară autentic italiană, cu o abordare modernă. Aflată pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), #CASADIPERONI va fi deschisă zilnic în perioada 6 octombrie - 12 noiembrie, începând cu ora 18:00.

produsromanescCei mai mulți români din mediul urban preferă ca alimentele pe care le consumă să aibă origine românescă, arată un studiu realizat de compania iSense Solutions, despre importanța originii produselor la români. În schimb, românii apreciază mai mult mărcile străine în cazul electronicelor, electrocasnicelor, automobilelor sau telefoanelor/tabletelor.

concursyoungliliacTinerii iubesc schimbarea, iar brandurile de food&beverage dedicate acestui segment de consumatori trebuie să fie dinamice pentru a ține pasul cu nevoia de schimbare a tinerilor și cu stilul lor de viață. Young.Liliac, un brand de vin creat pentru tinerii curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea, îi provoacă...

bogdannicolaebarmaniaÎn contextul în care tot mai mulți angajatori din domeniul HoReCa se plâng de lipsa forței de muncă calificate, Centrul de Formare Profesională Barmania lucrează la implementarea unei platforme online care va conține profilele tuturor absolvenților cursurilor Barmania aflați în căutarea unui loc de muncă. Scopul creării acestei platforme este oferirea unui avantaj celor care se specializează...

vinlaculturaiasiOrganizația Somelierilor din România - OSR 2011 organizează în perioada 29 septembrie - 1 octombrie, la Iași, festivalul “Vin la Cultură”. Festivalul adună, pentru prima oară în Iași, un număr impresionant de crame din toată țara, dar și din Italia și Republica Moldova. În total numărul expozanților este de 68. Pentru a elimina modalitățile de impresionare non-vin...

Numar revista

Cele mai citite articole

Prev Next