lantalimentarComisia Europeană a lansat pe 16 august a.c. o consultare publică la nivel european privind modul în care lanțul de aprovizionare cu alimente din UE poate deveni mai echitabil. gricultorii, cetățenii și alte părți interesate sunt invitați să își exprime opiniile cu privire la funcționarea lanțului de aprovizionare cu alimente în cadrul unei consultări online...

takeawayUn brand puternic este acela care reușește să se diferențieze pe piață, care își atrage clienții printr-un concept unic. Strategiile de diferențiere în HoReCa sunt diverse și pornesc de la construirea unui concept puternic, ancorat în ceea ce știe și promite să livreze brandul, cu scopul de a seduce, convinge și loializa clientii pe care îi vizează. Brandurile de HoReCa ale secolului...

campionataeropressA doua ediție a Campionatului Național de Aeropress va avea loc pe 16 septembrie a.c., la Beans&Dots și Mezanin din București. În paralel, în același spațiu, se va desfășura True Artisan Cafe, un eveniment marca La Marzocco, o platformă de prezentare și promovare a prăjitoriilor artizanale de cafea. O serie de workshopuri interactive dedicate atât antreprenorilor...

vinuriroseŞăgalnic, sprinţar, versatil, rosé-ul ne încântă simţurile în primul rând prin culoarea sa optimistă, apoi prin aromele seducătoare de fructe roşii de pădure, trandafiri sau fructe exotice, pentru a culmina prin calităţile gustative - prospeţime, o bună aciditate, fructuozitate. Vinuri prin excelenţă tinereşti, rosé-urile au ca trăsături comune capacitatea de a-şi etala farmecul...

drumceanordicPiața horeca este în plină dezvoltare, jucătorii din piață se specializează, își rafinează meniurile și sunt în căutare de soluții prin care să se diferențieze de concurența lor, afirmă Cristian Drumcea, Trade Marketing Manager la compania Nordic Food, lider de piață în domeniul distribuției produselor alimentare premium. Cristian Drumcea subliniază că...

compostareÎn fiecare zi, restaurantele aruncă la gunoi cantități semnificative de produse alimentare, lucru care se traduce în costuri mari și probleme serioase de gestionare a acestor deșeuri pentru restaurante, ca să nu mai menționăm de efectele dezastruoase asupra mediului. Compostarea reprezintă o soluție concretă și sustenabilă de valorificare a acestor deșeuri...

brutariepaulconstantaLanţul franţuzesc de brutării Paul continuă să își consolideze poziția pe piața locală prin inaugurarea celei de-a 18-a unități din România, în Constanța. Brutăria este amplasată în centrul comercial Vivo, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220, și dispune de o terasă generoasă. Investiția în noua locație se ridică la aproximativ 450.000 euro.

sigurantaalimenteAutoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a lansat în data de 3 iulie, la Constanța, “Comandamentul Sezon Estival 2017”. Scopul acestui Comandament este de a contribui, prin derularea activităţilor specifice, la protejarea sănătăţii publice şi implicit, a intereselor turiştilor aflaţi în vacanţă pe litoralul românesc.

Cele mai citite articole

Prev Next