evelinabaroiuUFSDupă câțiva ani în care platingul a dominat discuțiile în industria gastronomică, focusul a revenit pe gust, remarcă specialiștii de la Unilever Food Solutions România, care subliniază că bucătarii din România au devenit din ce în ce mai selectivi cu ingredientele folosite. Despre tendințe culinare pe piața locală, dar și despre noutățile și soluțiile propuse de UFS...

Citeste mai mult ...

telemeasibiuDupă celebrul salam, Sibiul mai are un produs protejat! ,,Telemeaua de Sibiu” a devenit astăzi, 16 octombrie, un produs protejat la nivel european. Comisia Europeană a aprobat cererea de înregistrare a produsului în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Telemeaua de Sibiu” este o brânză obținută din lapte de oaie...

Citeste mai mult ...

foodorderingLumea se schimbă, gusturile se educă, banii au valoare doar dacă sunt transformați în experiențe și timpul a devenit prea puțin și prețios pentru a-l cheltui pe activități banale; pe scurt, am enumerat principalele premise de la care s-a construit boom-ul industriei de mâncare livrată la domiciliu. O dată cu creșterea în relevanță economică a unei generații profund digitalizate...

Citeste mai mult ...

pestealaskaCa în orice industrie, și în mediul culinar părerile despre trenduri și evoluții sunt împărțite. Ceea ce se menține ca direcție larg acceptată este îndreptarea consumatorului român către produse cu o calitate superioară, cât se poate de naturale. Societatea românească este în proces de maturizare și, în mod firesc, și atenția pentru produse care susțin sănătatea și mediu...

Citeste mai mult ...

brift2019Industria barului și a cafenelelor din România înregistrează o creștere economică anuală de aproximativ 10%, fapt ce ne demonstrează că românii aleg să își investească banii în această direcție. Dezvoltarea rapidă în industria ospitalitatii îi determină atât pe proprietari cât și pe barmani și personalul localurilor să se specializeze, perfecționeze și diferențieze în arta bartending-ului.

Citeste mai mult ...

indagrafoodcarnexpoCel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, va avea loc anul acesta în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO. Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acesta a târgului...

Citeste mai mult ...

carnatiplescoiRomânia are, începând cu 4 octombrie, un nou nume pe lista produselor recunoscute oficial, la nivel european. Cârnații de Pleșcoi au primit aprobarea Comisiei Europene pentru a deveni produs cu indicație geografică protejată (IGP).  Cârnații de Pleșcoi au la bază un amestec de carne de oaie, de vită, și uneori și de capră, și sunt afumați și condimentați cu ardei iute...

Citeste mai mult ...

deschidem arena buc tarilor juniori 2019 166Pasiunea pentru gastronomie nu are vârstă! Dacă ai între 14 şi 20 de ani*, ești elev la o școală, academie de profil gastronomic sau lucrezi deja într-o bucătărie, Selgros Cash&Carry te invită să te înscrii la competiția Arena Bucătarilor Juniori 2019. Înscrie-te între 2 și 23 septembrie 2019 cu un preparat care să conțină obligatoriu ingredientele muşchiuleţ de porc...

Citeste mai mult ...

Numar revista

Cele mai citite articole

Prev Next

banner aprilie