turismviticolDeși turismul și industria vinului sunt contributori importanți în economia și stilul de viață românesc, cunoaștem puține despre turismul vini-viticol, ca sector de nișă. Acesta este subexploatat, deși poate genera beneficii economice și sociale substanțiale și, în plus, joacă un rol important pentru conservarea resurselor locale culturale și naturale.

Citeste mai mult ...

cafeneadincontainereÎn ultimii ani, în domeniul arhitecturii și al designului s-a dezvoltat destul de mult o nouă tendință de spații din structuri ușoare, iar una dintre ele o reprezintă containerul maritim. Astăzi, această construcție poate înlocui o casă standard din beton sau cărămidă, poate fi transformată ușor într-un birou, zonă de entertaiment sau, de ce nu, într-un spațiu HoReCa...

Citeste mai mult ...

reteauatedscoffeeLanțul de cafenele TED'S Coffee Co, fondat de antreprenorul Vasi Andreica, își continuă procesul de creștere organică și estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, în avans cu 43% față de anul trecut. Rețeaua TED'S Coffee Co va ajunge până la finele acestui an la 40 locații la nivel national, spun reprezentanții lanțului.

Citeste mai mult ...

foodpandamasuricoronavirusfoodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, anunță că a dispus o serie de măsuri de siguranță și a formulat recomandări de prevenție împotriva noului virus 2019-nCoV, cunoscut drept coronavirus, atât în atenția clienților aplicației, cât și a livratorilor sau restaurantelor partenere.  

Citeste mai mult ...

revinocheeseandwineBrânza, un aliment cunoscut din cele mai vechi timpuri, este produsă în România într-o diversitate de sortimente din ce în ce mai mare. Importanța acordată de producători crește de la an la an datorită cererii de pe piață, dar și potențialului oferit de terroir. “Am fost surprinsă plăcut să descopăr o multitudine de tipuri de brânzeturi care sunt realizate 100% în România”...

Citeste mai mult ...

cerealcrunchLa aproape doi ani de la lansarea conceptului în România, Cereal Crunch a deschis pe 15 februarie cel de-al doilea cereal bar din București, la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul include peste 100 de tipuri de cereale din toate colțurile lumii, 16 tipuri de lapte și peste 20 de toppinguri, precum și sucuri, cafea sau smoothie.

Citeste mai mult ...

christinameinlChristina Meinl, Head of Innovations Julius Meinl Coffee Group, este noul președinte al Asociației Cafelei de Specialitate (SCA). Aceasta și-a început activitatea în cadrul Asociației la 1 ianuarie 2020 alături de alți șase membri noi ȋn consiliul de administrație. Christina Meinl este moştenitoarea grupului austriac Julius Meinl...

Citeste mai mult ...

danrobinsonMembrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România. Începând cu 1 ianuarie 2020, Dan Robinson a preluat această poziție de la Lucian Ghinea, Director General Bergenbier SA, companie parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat Asociația în aceeași calitate...

Citeste mai mult ...

Numar revista

Cele mai citite articole

Prev Next