fructedemarePiața HoReCa este caracterizată de dinamism, în ultimii ani observându-se o creștere a consumului de fructe de mare deoarece românii călătoresc mai des și sunt mai deschiși spre preparate culinare exotice. Conform estimărilor Alfredo Seafood, citate de publicația Wall-Street.ro, piața fructelor de mare avea la finalul anului 2017 o valoare de...

Citeste mai mult ...

visualwinesensationMembrii comunităților creative din București sunt invitați sâmbătă, 22 septembrie, în spațiul creativ QREATOR by IQOS, din Piața Victoriei, să intre în contact cu cramele românești din noua elită a vinului. Pe parcursul unei jumătăți de zi, membrii comunităților creative ale Capitalei se vor putea delecta cu: proiecții de filme despre crame...

Citeste mai mult ...

starbuckscoffeeStarbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis a treia cafenea din zona Piața Victoriei, București, situată pe Calea Victoriei 155. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 41. „Suntem întotdeauna în căutarea celor mai potrivite spații pentru a aduce Starbucks cât mai aproape de iubitorii de cafea de calitate.

Citeste mai mult ...

festivalulvinuluimoldoveiÎn perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldova își dau întâlnire la prima ediție a Festivalului Vinului Moldovei, care se va desfășura la Lagoo-Snagov. ,,Creat pentru a fi savurat” este mesajul prin care organizatorii invită publicul din România să descopere vinul Moldovei, o adevărată legendă vie, vizitatorii având ocazia să deguste vinuri de colecție...

Citeste mai mult ...

recrutaretapserPilsner Urquell lansează și în România programul de Tapster, dând startul unei campanii de comunicare pentru recrutarea primului Tapster din Romania. Acesta va fi angajat al Ursus Breweries și va fi instruit și certificat ca Tapster în Plzen, Cehia, locul de origine al berii Pilsner Urquell.

Citeste mai mult ...

liliacsparklingCrama LILIAC lansează o nouă etichetă, primul vin spumant din portofoliul său - Sparkling by Liliac. Vinul este produs prin metoda tradițională (methode champagnaise), în cupaj de Fetească Albă și Chardonnay, fiind astfel o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Producția vinului Sparkling se face după ce acesta este ținut pe drojdie timp de 30 de luni.

Citeste mai mult ...

winebaruriAn de an, în peisajul bucureștean apar anual 2-3 noi magazine specializate de vinuri sau wine baruri menite să completeze harta deja conturată cu preponderență în ultimii cinci ani. Astfel că, în acest moment, în Capitală există un total de circa 50 de wine baruri și shopuri, unele dedicate în exclusivitate vinurilor, iar altele care oferă pe lângă acestea...

Citeste mai mult ...

vinurilocaleTrăim o nouă vară, cu o nouă vacanță, cu mai vechi sau mai noi experiențe senzoriale. Anotimp dedicat prin excelență călătoriilor, vara aduce cu sine oportunitatea deschiderii de noi porți spre cunoaștere. Fiecare dintre noi își dorește în acest anotimp să cunoască locuri noi, patrimoniul lor cultural, dar și pe cel senzorial. În acest context, cel mai bun ghid la care putem apela este Vinul.

Citeste mai mult ...

Numar revista

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok