Noi produse pe bază de cafea pentru Crăciun de la Starbucks

Noi produse pe bază de cafea pentru Crăciun de la Starbucks
person Horeca
access_time_filled

starbucks2În această iarnă, Starbucks te invită să descoperi adevăratul spirit al Crăciunului în momentele petrecute împreună cu cei dragi. Pentru o întâlnire cu prietenii la o cafea, Starbucks îți va pune la dispoziție atmosfera, băuturi speciale de Crăciun, oferte promoționale și multe alte surprize delicioase.
În cafenelele Starbucks poți alege obiectele speciale din colecția Starbucks de Crăciun și cadouri pentru cei dragi. Băutura preferată a tuturor, Toffee Nut Latte, revine în cafenelele Starbucks în perioada Crăciunului cu un gust cremos, dulce caramelizat de nuci proaspăt prăjite, într-un amestec irezistibil de espresso fin și spumă catifelată de lapte, toate desăvârșite de frișca proaspată și toppingul de caramel.
Lasă-te răsfățat de noua băutură aromată a sezonului, Cranberry White Chocolate Mocha! Espresso, icon Starbucks combinat cu lapte proaspăt fiert și ciocolată albă, frișcă și bucățele fine de tartă de afine cu zahăr cristalizat de afine, pentru un gust desăvârșit de vacanță.
starbucks1În spiritul sezonului de iarnă, Starbucks a pregătit tradiționalul Christmas Blend, o cafea robustă potrivită perfect cu specialitățile de Sărbători, un amestec dulce acrișor ce îmbină aroma boabelor de cafea din Asia-Pacific cu gustul bogat al cafelelor din America Latină și boabe maturate de cafea Sumatra.
În plus, Starbucks aduce de Crăciun, în ediție limitată, Christmas Blend Espresso Roast – un amestec din cele mai prețuite sortimente de cafea, cu o aromă intensă și un gust de condimente autentic oferit de amestecul de boabe „maturate” de cafea Sumatra, boabe de cafea de la Bella Vista Estate FW în Tres Rios și Costa Rica.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302