Cramele Halewood au deschis al treilea Winery Outlet din Bucureşti

Cramele Halewood au deschis al treilea Winery Outlet din Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

magazinvinurihalewoodCramele Halewood au deschis în luna noiembrie un nou magazin propriu în București, pe bulevardul Iuliu Maniu, acesta fiind al treilea din capitală și al 12-lea din țară. În momentul de față, Cramele Halewood dețin magazine în: București, Ploiești, DN1 Breaza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Sibiu, Târgoviște, Urlați și Constanța.

Noul Halewood – The Winery Outlet din București (Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 12, bloc 13 A, parter) le oferă bucureștenilor o multitudine de oferte speciale de sărbători. Așadar, principalul beneficiu pe care Halewood – The Winery Outlet îl aduce clienților săi este prețul de producător, respectiv de importator direct al produselor comercializate, prezentând astfel cumpărătorilor un raport excelent calitate – preț, se arată într-un comunicat de presă.

Iubitorii de vin și nu numai pot cumpăra din noul magazin vinuri de înaltă calitate, având de ales dintr-o gamă largă de băuturi din producția proprie a Cramelor Halewood sau importate direct de companie. Astfel, în magazinul Halewood – The Winery Outlet, vinurilor românești li se alătură zeci de alte sortimente care provin din podgorii renumite din Europa, Africa sau America. 

Totodată, pentru a satisface nevoile clienților din întreaga țară, Cramele Halewood pune la dispoziția consumatorilor site-ul www.winery-outlet.com, de unde pot efectua comenzi online. 

magazindevinuri

Despre Grupul Halewood în România

Alături de Cramele Halewood, din Grupul Halewood România mai fac parte Halewood România, Domeniile  Halewood și Halewood International Premium Imports. Halewood are în propietate crame și plantații de viță de vie în regiunea Dealu Mare, Podișul Transilvaniei și Murfatlar. La acestea se adaugă Pivnițele Rhein & CIE Azuga fondate în 1892, unde se continuă tradiția producerii vinurilor spumante după metoda tradițională, de fermentare a vinului în sticlă. În Ploiești se află sediul Cramelor Halewood, vaste pivnițe subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), precum și liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood deține peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, cu o investiție de peste 7 milioane Euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302