17 producători români de alimente își promovează oferta în Olanda

17 producători români de alimente își promovează oferta în Olanda
person Horeca
access_time_filled

alimente2Șaptesprezece producători români de alimente au participat, în perioada 19-20 mai a.c., la Amsterdam, la târgul internațional PLMA’s „World of Private Label”, informează Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului.

Andromi Com, Caroli Foods Group, Cristim 2 Prodcom, Derpan, Dunicec Com, Kosarom, Italprod, Lamira Design, Meddes Concept, Natural, Orlando Import Export 2001, Pambac, Rostar Logistic Investment, Scandia Romana, Tip Top Food Industry, United Brands of Balkans și Vascar și-au promovat oferta de export atât în standul României, cât și în cadrul seminariilor premergătoare târgului.

Târgul Internațional PLMA’s „World of Private Label” 2015 a promovat produse ca: alimente proaspete, congelate și refrigerate, alimentare uscate, băuturi, dar și categorii de produse non-alimentare.

Abordarea pieței europene de brand privat reprezintă o opțiune reală pentru producătorul român de alimente în contextul globalizării pieței de profil. Acest instrument de piață reprezintă cea mai eficientă metodă pentru deschiderea noilor piețe și pentru inițierea de parteneriate bazate pe desfacerea produselor destinate comerțului modern, potrivit MECT.

PLMA’s „World of Private Label” oferă posibilitatea producătorilor și exportatorilor să construiască programe de promovare pentru produse tip „private label”. La ediția din acest an a târgului, au fost prezente peste 4.000 de firme expozante din 70 de țări cu 56 pavilioane naționale și regionale. Cele mai mari rețele de supermarketuri și hipermarketuri, discounteri, distribuitori și importatori din 115 de țări au vizitat pavilioanele expozitionale.

În incinta complexului expozițional, au fost organizate „pre-show seminars” pentru informări și contacte de afaceri, precum și o expoziție specială pentru produse alimentare inovative.

Producătorii români prezenți la evenimentul expozițional de la Amsterdam sunt certificați după cele mai exigente standarde privind managementul calității (IFS, BRC etc.).

Participarea acestora cu pavilion românesc a fost organizată de Ministerul Economiei, Comerțului si Turismului, împreună cu Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a Federației Naționale PRO AGRO.

Sursă foto: www.datamonitorconsumer.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302