Experiența berii la draught, dusă la un alt nivel de Ursus Breweries

Experiența berii la draught, dusă la un alt nivel de Ursus Breweries
person Horeca
access_time_filled

Consumatorii din toată lumea apreciază o bere bună la draught, servită corect. Ursus Breweries, unul dintre cei mai mari producători de bere din România, împreună cu partenerii săi din industria HoReCa duc experiența berii la draught la un alt nivel.

Canalul HoReCa este singurul unde consumatorii se pot bucura de berea la draught și de specialitățile de bere la draught. În funcție de specificul fiecărui local, consumatorii pot experimenta diferite mărci de bere, un design și o atmosferă distinctă și mai multe tipuri de servire a berii. Ursus Breweries și partenerii săi din industria HoReCa oferă consumatorilor experiențe diverse de savurare a berii pentru ca momentele petrecute cu prietenii să fie memorabile. Grolsch Weizen sau Grolsch la draught servită în Borcan (The Jar), URSUS nepasteurizată și URSUS nefiltrată și nepasteurizată servită din tank-urile de bere, diferitele ritualuri de servire – roata și metrul de bere – fiecare dintre acestea reprezintă oferta noastră și o experiență unică pentru toți consumatorii pasionați de berea la draught„, declară Tiarnán ÓhAimhirgín, Vicepreședinte Vânzări și Distribuție Ursus Breweries.

Energiea – un mod unic de a savura berea la draught – The Grolsch Jar

Energiea ” provoked by Grolsch este în egală măsură pub și hub urban, un loc care îmbină lejeritatea și relaxarea vorbelor lângă un pahar cu energia evenimentelor din zona artistico-culturală urbană, într-un decor deconstruit, cu o personalitate puternică.

Grolsch – For Experimentalist since 1615

Grolsch, un brand premium de origine olandeză, are un istoric ce prezintă 400 de ani de experiență ce folosește și astăzi rețeta și secretele primite moștenire și se adresează tinerilor nonconformiști, atrași de arta contemporană și activitățile experimentale. Sloganul sub care activează Grolsch este „For Experimentalist since 1615”.

The Grolsch Jar ” o nouă experiență pentru berea la draught

În 2014, Grolsch a lansat în România The Jar (Borcanul),  o inovație a echipei Ursus Breweries în materie de a savura berea la draught. Susținător al experiențelor unice, Grolsch și-a obișnuit publicul cu o abordare inovatoare, creativă, prin experimente ca Experience Hotel și Anti-Mall, care au „provocat” de fiecare dată normele.

grolschCreativitatea și inovația sunt elementele cheie pentru Grolsch, care își propune să le aplice în orice activitate. Iar consumul de bere la draught nu este o excepție. Cu un design inspirat de sticla cu Swing Top, Borcanul (The Jar) Grolsch le oferă consumatorilor o experiență absolut unică  prin care se servește berea la  draught, îi provoacă să privească lucrurile altfel și să depășească normele convenționale ale unui pahar sau halbe, toate acestea prin creativitate, inovație  și pasiune.

Datorită sticlei din care este creat The Jar Grolsch și cu ajutorul capacului unic și emblematic pentru Grolsch, berea din interior își menține pentru mai mult timp prospețimea și gustul distinctiv. Calitatea experienței se păstrează, iar berea își păstrează, astfel, proprietățile mai mult timp.

Grolsch Premium Weizen este o bere autentică din grâu produsă din 2004 după o rețetă tradițională germană și îmbunătățită de berarii olandezi. Ce o face să fie spectaculoasă este combinația inedită de arome de banane, pere și cuișoare, cu textura catifelată și note răcoritoare care provoacă o explozie de senzații. Berea are un aspect tulbure datorită malțului de grâu și drojdiei rămase în bere, iar spuma are o consistență fină care persistă. Este o bere fină, ușor de savurat, mai ales în zilele fierbinți de vară.

Biutiful,  Remixul unui Pub și tank-uri cu bere URSUS nepasteurizată, cea mai proaspătă bere la draught

Interpretând istoria, Biutiful reprezintă o evoluție firească a pub-ului în mileniul al treilea. Viața agitată din centrul istoric al Bucureștiului a inspirat un spațiu prietenos, deschis și unic, pregătit să primească vizitatori.

tancuribereBiutiful este unicul pub din București în care, datorită cererii mari, au fost instalate tank-uri cu bere URSUS nepasteurizată, aprovizionate permanent cu cea mai proaspătă bere, transportată direct din fabrică, în cel mult 24 de ore. 

În același timp, în Biutiful, este disponibilă și o altă specialitate de bere – URSUS nefiltrată și nepasteurizată. Berea nefiltrată conține urme de drojdie (celule de drojdie), care, pe parcursul duratei de viață a produsului, la rece, contribuie încă, chiar dacă foarte lent și la nivel fin, la finisarea gustului și a aromei berii și la menținerea prospețimii.

Ambele tipuri de bere – URSUS nefiltrată și URSUS nefiltrată și nepasteurizată – sunt speciale atât datorită gustului proaspăt și aromei intense, cât și prin faptul că necesită o grijă deosebită pentru modalitatea de  transport, depozitare și servire.

Fire ” URSUS draught Crystal Cold ” cristale înghețate de bere în gulerul de spumă

Cu siguranță a existat un loc în București unde se întâmplă ceva ce nu se mai întâmplă nicăieri pentru fiecare generație, iar anii 2000 au fost adjudecați de „Fire”, club situat în centrul istoric al capitalei.

Undeva pe strada Gabroveni din zona Lipscani există din anul 2000 un loc sinonim cu o generație. Locul unde muzica necomercială sau „neacceptată” de alte cluburi din motive comerciale a prins viață pentru prima dată. Dacă „Fire Club” nu exista, poate că multe dintre formațiile noii generații pe care publicul le apreciază nu ar fi apucat să existe la rândul lor.

URSUS draught Crystal Cold

URSUS draught servită în stilul Crystal Cold este în spiritul acestui loc special. Crystal Cold este o instalație de URSUS draught complexă și o inovație. Cristalele înghețate de bere din gulerul de spumă al URSUS draught oferă consumatorilor o experiență nouă și unică în materie de gust și de servire a berii la draught.

Curtea Berarilor ” roata și metrul de bere ” un alt mod de a servi o halbă de Timișoreana

curteaberarilorA fost odată ca niciodată, nici prea demult, nici prea curând, prin timpul lui 2007, un loc anume creat pentru a deveni însemnat. La timpul acela, voia bună umbla nestingherită prin oraș și nu-și găsea locul potrivit. Până când, într-o zi cu soare, dintr-o curte de sticlari pricepuți, răsări din spuma unei halbe cu bere rece, un loc strașnic în înfățișare, în atmosferă și în gustare.

La vremea aceea, Curtea Berarilor își deschidea porțile și, ajunsă aici, voia bună găsi de cuviință să rămână locului.  

În respectabila ei tradiție, Curtea Berarilor reîmprospătează vremile de altădată pentru bunii oameni de azi. Intrați, înhățați meniul și puneți-vă pe simțit bine căci ați ajuns în cel mai potrivit loc!

Principiile Curții sunt clare și sănătoase: Pofta de viață se ține cu bere Timișoreana la halbă si bucate alese. Iar cel mai bine se potrivește o roată de bere sau un metru de bere proaspată Timișoreana la draught.

Hanu’ lui Manuc ” o halbă de bere servită într-un loc istoric din București

berehanulluimanucHanul pe care Manuc începuse să-l construiască se deosebea de marile hanuri-cetăți din secolul al XVIII-lea, iar terenul făcuse altădată parte din Curtea Domnească. Hanul aducea la vremea respectivă o formă nouă, mai puțin severă și mai atractivă, în care partea de construcție care dădea în curtea interioară era de lemn, cu galerii în arcade sculptate, la care duceau scări largi și monumentale, cu ornamente de stuc deasupra ușilor și ferestrelor și cu baluștrii de lemn ai parapetelor.

De curând, acest loc istoric din București a fost redeschis și poate fi perfect pentru a savura o halbă de bere în curtea interioară. Mai mult, este locul ideal unde, pe lângă o halbă de bere Timișoreana servită la metru, se poate degusta și o bere specială, un St. Stefanus.

St. Stefanus este o bere belgiană creată în anul 1295, de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ștefan. Fiecare sticlă pleacă din fabrică după ce se maturează timp de 3 luni, cu semnătura maestrului berar, având un termen de valabilitate de doi ani.

În toată această perioadă, gustul acestei beri evoluează de la unul proaspăt și fructat, la unul aromat și complex. Alcoolul este ascuns într-un mod fin printre aromele ușor dulci, de pâine, drojdie și malț. St. Stefanus se bea cu inima deschisă!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302