Investiție de peste 150.000 euro în prima cafenea So! Coffee din București

Investiție de peste 150.000 euro în prima cafenea So! Coffee din București
person Horeca
access_time_filled

socoffeeLagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București. Localul este amplasat în Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri și a presupus o investiție de peste 150.000 Euro.

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardère Travel Retail. în afară de cafeneaua concept din București, compania mai operează în România două cafenele sub brandul So! Coffee, în Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca și Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la bază conceptul “coffee & more” – cafeaua proaspăt măcinată, de calitate premium, este însoțită de mai multe tipuri de gustări pregătite chiar în bucătăria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi și altele.

socoffee2

în completarea meniului variat, atmosfera cafenelei a fost creată pentru a oferi o pauză de relaxare și liniște într-unul dintre cele mai agitate puncte de tranzit din țară. Astfel, So! Coffee se diferențiază de restul locațiilor prezente în Gara de Nord printr-un design interior premium, care îmbină elemente de inspirație industrială cu elemente organice (plante, lumină), pentru a crea o ambianță unică – minimalistă și, în același timp, caldă și confortabilă. De acum, așteptarea trenului sau a celor dragi este mai plăcută pentru călători, fie că se opresc la So! Coffee sau aleg să se răsfețe din mers.

So! Coffee este cea de-a patra locație pe care Lagardère Travel Retail o deschide în Gara de Nord. Pentru a veni în întâmpinarea clienților cu toate produsele de care au nevoie în călătoria lor, grupul operează deja în Gara de Nord București două magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay și un restaurant Subway în sistem de franciză.

Compania Lagardère Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispoziția călătorilor un loc primitor în care își pot răsfăța simțurile cu o cafea aromată și alte produse delicioase. Deși nou pe piața foodservice din București, suntem convinși că brandul So! Coffee se va bucura de o primire călduroasă din partea celor care călătoresc cu trenul și nu numai”, a declarat Petruța Ioniță, Head of Marketing&Store Planning.

socoffee3

Despre So! Coffee
So! Coffee este un concept internațional de cafenele prezente în zona de travel (aeroporturi, gări), destinat în special călătorilor care caută o experiență relaxantă și produse complementare proaspete, de înaltă calitate. Aici, clienții se pot delecta cu mai multe sortimente de cafea, precum și cu produse de patiserie și sandwich-uri proaspete, într-o atmosferă relaxantă, cu un design interior atractiv și acces gratuit la Wi-Fi. în total, lanțul So! Coffee cuprinde 60 de cafenele în 5 țări din Europa: Polonia, Cehia, Franța, Spania și România.
Despre Lagardère Travel  Retail
Compania Lagardère Travel Retail, parte a grupului internațional Lagardère, are o experiență de 20 de ani pe piața de retail din România și își desfășoară activitatea în două direcții strategice: news&convenience și foodservice. Compania administrează peste 200 de magazine news & convenience sub brandurile Inmedio și Relay, având o acoperire națională. în același timp, compania administrează și 30 locații de food service, sub brandurile 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe și Furore! iar din anul 2012 operează și primul său restaurant în sistem de franciză: Subway Gara de Nord.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302