Bartender Romania, primul reality show cu și despre barmani profesioniști

Bartender Romania, primul reality show cu și despre barmani profesioniști
person Horeca
access_time_filled

Agentia Exquisite -bar solutions- a lansat on-line, în prima săptămână a lunii februarie, primul reality show cu și despre barmani, realizat în Europa, se arată într-un comunicat.

Bartender Romnia este un nou concept de eveniment/concurs dedicat barmanilor profesioniști. Trei specialiști din industria bartending-ului, pleacă în căutarea celor mai buni barmani din România, pentru a-i invita să participe într-o competiție unică.

bartenderromania2

Cei trei specialiști sunt:

Marius Gogoașă, Expert Bartending/Trainer, este fondatorul și managerul agenției de bartending Exquisite – bar solutions. Marius are o experiență foarte vastă, a fost pregătit în UK, Germania, Italia, Suedia sau Olanda. Este proprietarul barului Flair Angel -spirit*sugar*water*biter*, un bar etalon pentru industria ospitalității.

Ionuț Ivanov, Campion European Flair Bartending, este trainer pentru barmanii profesioniști specializați în flair. Ionut a participat în multe finale internaționale de bartending și a câștigat calificările celui mai prestigios concurs de flair bartending din lume – Roadhouse World Flair. Mai mult, Ionuț este specializat în probele de speed bartending și mixology.

Luca Valentin, Campion Mondial în Flair Bartending, este cel mai cunoscut barman din România pe plan internațional. A câștigat finale mondiale de flair bartending în Londra, Las Vegas, Tokio sau Milano; este flairbartending trainer în echipa Exquisite -bar solutions-. Vali este prezent constant în Showbizz; este finalist Românii au Talent și invitat să susțină demonstrații în diverse evenimente organizate în țară sau în afara ei.

Alături de ei, în aceste călătorii, se află Alexandra Popescu; actriță, model internațional, a susținut prezentări în Monte Carlo pentru Nichole de Carle sau în Saint Tropez pentru Rossi Babarossa; Alexandra este fascinată de cocktail-uri, de lumea cosmopolită a barurilor/cluburilor și a fost încântată de provocarea Bartender Romania.

bartenderromania3

în Boot Camp este invitat un alt specialist din industrie Adrian Caradeanu – trainer barista -; este vicecampion European BaristaMixology și finalist mondial/top 3 MixologyBartender. Adrian îi va testa pe barmani într-o probă dificilă – Perfect Espresso -.

Călătoriile celor 4 personaje, experiențele trăite în barurile celor 13 barmani selectați, Boot Camp-ul cu probe eliminatorii cât și finala – GalaEvent Bartender Romania – sunt filmate și prezentate în mai multe episoade sub forma unui Reality Show incendiar, care arată lucruri necunoscute încă din lumea fascinantă și cosmopolită a Bartending-ului.

Mai multe informații găsiți pe site-ul: www.bartenderromania.ro

Barmani selectați/ locații:

ARIS GANGA, Scottish Pub – Timișoara

AIDA ASHOR, Submarine – Cluj

ADRIAN EPURE, Skin – Iași

BOGDAN STANGACIU, Fratelli – Iași

COSTIN GACHE, Interbelic – București

CLAUDIU MNERAU, Coya Peruvian Bar -Dubai

CLAUDIU VACARUS, Flair Angel – București

DAN ROTEA, Fratelli – Constanța

HOREA COLOJI, Excess Whisky&Bitter Bar – Oradea

LUCIAN TURCU, Fratelli – Mamaia

PAUL SFâRLEA, Joben – Cluj

SERGIU BIRIS, Charlie – Cluj. 

Sursă foto: pagina de facebook a competiției. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302