Specialiștii din industria horeca sunt invitați la “Italian Wine&Food Day 2017”

ICE - Agenția Italiană pentru Comerț Exterior și Camera de Comerț Italiană pentru România  au plăcerea de a vă invita la a patra ediție a evenimentului “Italian Wine & Food Day” ce se va desfășura la hotel Marshal Garden din București (Sala Panoramic) marți 23 mai 2017, începând cu orele 10.30.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B managers, buyers retail etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

italianfoodandwineday

Vor fi prezenți 24 producători de vinuri si produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

În deschidere va avea loc un seminar organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România în cursul căruia va fi prezentat “Raportul de constatare a cazurilor de Italian Sounding în sectorul de retail alimentar din România - ediția 2017". În cadrul evenimentului vor fi identificate și analizate acele produse alimentare care nu sunt de origine italiană, dar înșală consumatorul printr-un nume care să sune italienesc sau prin intermediul unui ambalaj care să facă trimitere la Italia.

Seminarul va fi urmat de premierea restaurantelor certificate cu marca "Ospitalità italiana".

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Înscrierea la eveniment poate face și online completând ACEST FORMULAR.

Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la telefon 021-2114240 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Adauga comentariu


Security code
Refresh

1 Nordic Food albastru

banner aprilie