Nestlé România are un nou Country Manager

nestleromaniaNestlé îl numeşte pe Leszek Wacirz în funcţia de Country Manager al Nestlé România. Leszek Wacirz, în prezent Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestlé Italia, va prelua poziţia la 1 august de la Hervé de Froment, care îşi va încheia mandatul în cadrul companiei şi se va întoarce în Franţa. 

Leszek Wacirz (52 de ani), lucrează în companie de peste 23 de ani. Wacirz aduce cu sine o vastă experienţă acumulată în diferite funcţii de business ocupate în Polonia şi Italia. Începând cu 2014, el este Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestlé Italia.

După o experienţă de succes de peste 4 ani la Nestlé România, Hervé de Froment va reveni în Franţa.

Nestlé România a fost o experienţă extraordinară pentru mine. Afacerea din România s-a dezvoltat foarte bine în toate categoriile în care suntem prezenţi. Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru acest parcurs incredibil, precum şi tuturor partenerilor şi prietenilor Nestlé pentru sprijinul acordat în obţinerea acestui succes. Sunt mândru să predau o afacere care va continua să se dezvolte.”, declară Hervé De Froment, Country Manager, Nestlé România.

Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare şi băuturi. Este prezentă în 189 de ţări din întreaga lume și are 328.000 de angajaţi. Cele peste 2000 de brand-uri variază de la branduri cu notorietate globală, precum Nescafé sau Nespresso, la branduri locale, cum ar fi JOE.

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piaţa din România în 1995, în prezent având 900 de angajaţi în Bucureşti şi în Timişoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care acestea sunt prezente).

Portofoliul Nestlé România are o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse culinare (Maggi), produse alimentare pentru sugari şi copii mici (Nestlé Nutrition), Nestlé Professional, divizia de soluţii “out of home”, batoane şi cereale pentru mic dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc) şi hrană pentru animale (Purina). Nespresso, nume de referinţă la nivel mondial în domeniul cafelei de lux ambalată în capsule, este prezent oficial în România ca divizie de lux a Grupului Nestlé începând din 2014. Napolitanele JOE și Nesquik, precum şi specialităţile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România, la fabrica din Timişoara.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Cele mai citite articole

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok