Cel mai mare Street Food Festival din România ajunge la Cluj-Napoca

Street FOOD Festival se întoarce acasă la Cluj-Napoca după 4 ediții de mare succes în 2017. În perioada 6 - 9 iulie Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare Street FOOD Festival din România cu peste 60 de vendori, sute de rețete și activități tematice. Oradea, Iași, Sibiu și Arad au fost primele orașe din turneul Street Food Festival 2017.

festivalstreetfoodcluj

Cluj, ești pregătit? Abia am așteptat să ne întoarcem acasă, de unde am și pornit acum un an acest concept care ne e din ce în ce mai drag. În momentul de față suntem extrem de mulțumiți de evoluția frumoasă a acestui proiect și suntem surprinși mereu de cât de mult s-a dezvoltat piața de street-food din România. Muncim zi de zi să conturăm cât mai bine această experiență Street FOOD Festival și spre marea noastră bucurie rezultatele bune nu se lasă așteptate. Am reușit anul acesta să adunăm peste 180.000 de gurmanzi la Oradea, Iași, Sibiu și Arad. În turneul din 2017 ne vom mai opri și la Cluj, Brașov, Alba Iulia, Bacău și Timișoara și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină, de la sponsori și parteneri și în mod special adresăm mulțumiri și autorităților locale care ne oferă de fiecare dată suportul necesar și încrederea pentru a pune în practică ideile noastre. Ne vedem pe Aleea Stadionului în perioada 6 - 9 iulie la cel mai mare Street FOOD Festival de până acum.”, declară Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival.

burgeri

Aleea Stadionului se va transforma într-o bucătărie imensă unde Chef Foa și cei peste 60 de bucătari vor pregăti rețete savuroase. Vedeta festivalului, mâncarea, va depăși limitele imaginației gurmanzilor și va pune la teste savuroase papilele gustative cu influențe din întreaga lume. Burgerii suculenți vor face echipă cu preparatele cu specific mexican, italienesc, nemțesc, asiatic, spaniol și, alături de un desert apetisant vor construi un meniu de neratat.

Preparatele vor putea fi servite într-o atmosferă relaxantă alături de prieteni în zonele special amenajate alături de muzică live, cinema outdoor sau, de ce nu, la conferințele Meet&Greet unde vor avea șansa de a cunoaște poveștile unor chefi renumiți pentru activitatea din bucătărie precum: Antonio Passarelli, Cătălin Jernoiu, Paul Siserman, Horia Șimon, Marius Mureșan, Nicu Crăciun sau Alexandru Rada.

vendoristreetfood

De asemenea, publicul se va putea implica și în activitățile sociale inițiate în cadrul festivalului: colectarea selectivă a resturilor alimentare și a uleiului folosit, dar și în cadrul campaniei Share a Meal, prin care se vor putea dona porții de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiași și la centrele pentru copii.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Evenimentul din Cluj este susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Cele mai citite articole

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok