Lanțul de brutării Paul continuă să își dezvolte rețeaua în România

paulvivoconstantaLanţul franţuzesc de brutării Paul continuă să își consolideze poziția pe piața locală prin inaugurarea celei de-a 18-a unități din România, în Constanța. Brutăria este amplasată în centrul comercial Vivo, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220, și dispune de o terasă generoasă. Investiția în noua locație se ridică la aproximativ 450.000 euro. Aceasta are o suprafață de 198 metri pătrați și o capacitate de 90 de locuri (interior și terasă).

Ne uităm constant la noi oportunități de dezvoltare a rețelei la nivel local și încercăm să aducem mai aproape de consumatori filosofia brandului Paul și conceptul „L’art de vivre à la française”, cu accent pe experiențe pline de stil și rafinament. Ne bucurăm să inaugurăm cea de-a doua locație în Constanța. Aceasta reprezintă o confirmare a faptului că Paul și-a găsit mulți fani printre constănțeni”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Toți cei care vor trece pragul brutăriei vor găsi aici o gamă diversificată de produse preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, opţiuni pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii.

În plus, pasionații de cafea se pot bucura în această locație de noi produse din gama Gourmet Cafe, într-un spațiu special dedicat. Latte Glace, Macaron Frappe sau The Glace sunt doar o parte dintre preparatele răcoritoare care pot fi savurate în această vară în brutăria Paul Vivo.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 18 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) şi Constanţa (City Park Mall și centrul comercial VIVO!). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Cele mai citite articole

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok