Liliac provoacă tinerii creativi să creeze eticheta vinurilor young.LILIAC

Tinerii iubesc schimbarea, iar brandurile de food&beverage dedicate acestui segment de consumatori trebuie să fie dinamice pentru a ține pasul cu nevoia de schimbare a tinerilor și cu stilul lor de viață. Young.Liliac, un brand de vin creat pentru tinerii curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea, îi provoacă și anul acesta pe tinerii creativi să își pună imaginația la încercare și să creeze eticheta young.LILIAC pentru noua recoltă. Din 2012 și până în prezent, young.LILIAC și-a schimbat în fiecare an eticheta.

youngliliaccontest

Pentru că este tânăr și neliniștit, cool și mereu în pas cu moda, young.LILIAC își schimbă eticheta în fiecare an. Daca ești designer sau ilustrator, poți fi TU cel care creează “ținuta” young.LILIAC pentru anul acesta! Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în perioada 18 Septembrie - 16 Octombrie 2017, cu o singură propunere grafică, care să se potrivească celor 3 sortimente young.LILIAC (Fruity, Fresh, Light Rose), adică să poată fi adaptată ulterior în trei culori (portocaliu, albastru, mov). Ți-am pregătit 4 super premii ce constau în bani, multe sticle de young.LILIAC pe care să le consumi împreună cu prietenii tăi, vizite la Crama Liliac și alte surprize!”, spun reprezentanții Liliac.

premiiconcursliliac

Câștigătorul ediției de anul trecut a concursului lansat de Young.Liliac este Mihai Lăcătușu, care a creat designul concursului de anul acesta.

Timp de 1 an, young.LILIAC a purtat eticheta creată de Mihai, iar acum este în căutare de una nouă. Așadar, dacă ești designer sau ilustrator, poți fi tu cel care creează “ținuta” young.LILIAC pentru anul acesta și câstigătorul unuia din cele 4 premii. Toate premiile vor fi desemnate pe 25 octombrie. Întregul regulament AICI!

De-a lungul celor 5 ediții de concurs, diverși tineri talentați, pasionați de grafică au fost desemnați câștigători.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok