URBB reinventează consumul de bere la draft în România prin sistemul DraughtMaster

URBB reinventează consumul de bere la draft în România prin sistemul DraughtMaster
person Horeca
access_time_filled

  • Sistemul DraughtMaster este disponibil în două variante, ideale pentru localurile din HoReCa: DraughtMaster Modular 20 și DraughtMaster Select 10
  • Ambele sisteme păstrează berea proaspătă până la 31 de zile și sunt realizate integral din materiale 100% reciclabile

Draught Master 1București, 27 noiembrie 2017 – United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Ideal pentru sectorul HoReCa, sistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

Sistemul DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a mai intra în contact cu altceva, nemaifiind necesară presurizarea butoaielor cu CO2. Tehnologia DraughtMaster se bazează pe existența unui compresor de aer încorporat care pompează berea din butoi. Sistemul DraughtMaster asigură că berea servită este tot timpul proaspătă și la o temperatură optimă de fiecare dată. Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice, care au un termen de valabilitate de maxim 7 zile de la desigilare. Sistemul DraughtMaster nu are pierderi de CO2 pe tot parcursul utilizării sale, fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător. Datorită sistemului patentat de „micro bule” din DraughtMaster, la turnarea berii se formează un guler de spumă fină, acesta fiind secretul pentru calitatea constantă a berii, și motivul pentru care berea rămâne proaspătă în pahar pentru mai mult timp.

„Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locațiile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere. Ce au în comun toate aceste locații, este că fiecare își dorește să ofere clienților lor cea mai bună experiență în ceea ce privește consumul de bere, iar noi exact acest lucru oferim prin acest sistem. Beneficiile sistemelor DraughtMaster sunt multiple, consumatorii pot savura gustul proaspăt al berii direct din berărie, iar personalul care folosește aceste echipamente are garanția unei manipulări ușoare.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster este un sistem implementat cu succes în peste 40 de țări din lume de pe 4 continente, inclusiv în țări cu tradiție pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia și UK. DraughtMaster Modular 20 este prezent în 22 locații din București, Bacău, Călărași, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava și Timișoara, în timp ce DraughtMaster Select 10 este disponibil în 13 locații din Capitală.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Modular 20 include:

Angelo Poretti 5 – o bere italiană, a cărei poveste a început în Valganna, nordul Italiei, în 1877, ca rezultat al călătoriilor fondatorului în Austria, Bohemia și Bavaria, unde a învățat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maeștri berari. Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere ”Bock” cu cinci varietăți de hamei. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată și cu un gust amar delicat, cucerind chiar și cei mai pretențioși consumatori.

Grimbergen Double Ambreé – o bere brun-roșcată, din categoria berilor de abație (Amber Ale), produsă din dubla fermentare a mai multor tipuri de malț și hamei (hameiul Gatinais), celebru în zona Grimbergen, lângă Bruxelles, Belgia. Această bere este închisă la culoare, cu nuanțe rubinii și are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate și malț. Povestea acestei beri a început la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de înființarea, de către Sfântul Norbert, a Abației din Grimbergen, lângă Bruxelles.

Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, albă, din categoria berilor de abație (Abbey Beers), produsă din ingrediente exclusiv naturale, neprocesate. Prospețimea aromelor sale de citrice și bergamotă, spuma cremoasă și finețea bulelor de acid se îmbină perfect cu caracterul notelor sale condimentate, de cuișoare și coriandru. Este o băutură ușoară, densă, care conferă un gust ulterior fructat, de citrice, cu tonuri picante.
Carlsberg Elephant – se încadrează în categoria berilor de tip ”Bock” și a fost produsă pentru prima oară în anul 1959. Utilizarea amplă a malțului conferă berii Carlsberg Elephant un caracter viu și bogat, cu o aromă sublimă de mere, pepene, banane și caramel, echilibrate cu o tentă amăruie de tonuri de stejar, scoarță, nuci și ace de pin. Culoarea berii este de un auriu pal cu o spumă albă.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Select 10 este format din:

Angelo Poretti 4 Luppoli Original – o bere lager de fermentație joasă, ce are în compoziție patru soiuri de hamei. Gustul deosebit și armonios este dat de combinația notelor aromatice de fructe, ce îndulcesc gustul amar moderat. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată, cu un gust amar delicat.

Carlsberg – servită prin echipamentulDraughtMaster Select 10, berea Carlsberg devine o adevărată experiență senzorială. Prospețimea, aromele inconfundabile și temperatura perfectă de consum desăvârșesc gustul delicat al acestei beri.

Despre URBB

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. în prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0,0% alcool, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302