Franciză cu gust de pizza

Franciză cu gust de pizza
person Horeca
access_time_filled

PHD Deschidere sector 5Pizza a avut și va avea întotdeauna căutare, iar livrarea la domiciliu s-a dovedit a fi „asul” din mâneca antreprenorilor care au anticipat cererea în creștere pentru mâncare a oamenilor prea ocupați să gătească acasă sau să iasă la restaurant. Dacă vreți să investiți într-o astfel de afacere, dar nu vreți să vă asumați toate riscurile pe care le presupune lansarea unei afaceri de la zero, puteți cumpăra o franciză.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, a lansat anul acesta programul de francizare în România. Despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate să opereze o franciză Pizza Hut Delivery și beneficiile pe care le au francizații Pizza Hut Delivery, am vorbit cu Dan Ilie, Directorul General al companiei.

Ce ne puteți spune despre strategia de dezvoltare a brandului Pizza Hut Delivery în România și despre programul de francizare lansat în acest an?
încă de la lansare, Pizza Hut Delivery a intrat pe un trend ascendent. Rețeaua a crescut semnificativ, doar È‹n ultimul an și jumătate (ianuarie 2016 – septembrie 2017) deschizând 7 noi unități. După experiența acumulată în cei aproape 10 ani de prezență pe piață, perioadă în care am câștigat un segment important pe plan local, programul de francizare a venit ca un pas natural în procesul de extindere în țară. Obținerea drepturilor de master francizat nu este È‹nsă automată și nu toți francizații Pizza Hut Delivery pot face acest lucru. Noi am reușit datorită istoricului nostru È‹ndelungat de excelență operațională, faptului că am aderat la standardele francizei și că am dezvoltat brandul, și suntem foarte mândri de acest succes.

în același timp, este important de notat faptul că am testat lucrul cu un francizat È‹n București, timp de mai mult de un an, È‹nainte de a lansa programul de francizare, pentru a ne asigura că sunt implementate toate procesele, astfel È‹ncât să putem susține francizații È‹n creșterea business-ului lor. Reușind să facem acest lucru, È‹n acest moment căutăm să aducem noi parteneri alături de noi, pentru a extinde brandul È‹n România. Prin urmare, strategia noastră de creștere prevede atât continuarea investițiilor È‹n deschiderea de unități proprii, È‹ntrucât suntem foarte mulțumiți de performanța brandului, dar, È‹n aceeași măsură, acolo unde vom găsi parteneri capabili, suntem interesați să explorăm oportunități de creștere alături de ei.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele interesate să opereze o franciză Pizza Hut Delivery?
Există o serie de criterii pe care un potențial francizat trebuie să le È‹ndeplinească pentru a putea achiziționa licența. în primul rând, trebuie să respecte o condiție legată de locație, și anume să dețină sau să închirieze un spațiu cu o suprafață între 100 și 150 metri pătrați. De asemenea, există un criteriu È‹n ceea ce privește pregătirea, și anume să finalizeze o perioadă de opt săptămâni de training specializat cu echipa noastră. O altă condiție este aceea ca numărul de salariați să fie între 20 și 25 de persoane. Și, desigur, trebuie să dețină capitalul necesar.

Care este costul de achiziție a unei francize Pizza Hut Delivery? Deschidere PHD Drumul TabereiCostul investiției pentru o nouă franciză este È‹n jur de 250.000 euro, ceea ce include taxa către YUM! pentru dreptul de a opera brandul, construirea locației, echipamentele, software-ul și hardware-ul IT și flota. Acestea asigură construirea unei locații la standardele brandului și dreptul de operare pentru 10 ani, cu posibilitatea de extindere pentru È‹ncă 10 ani.

Care sunt efectiv pașii pe care aceste persoane interesate trebuie să îi urmeze și cât durează procesul?
Cei interesați de deschiderea unei locații Pizza Hut Delivery în sistem de franciză ne pot contacta prin accesarea secțiunii dedicate de pe site-ul nostru www.pizzahutdelivery.ro/franciza, de unde pot trimite un formular de înscriere. Echipa noastră va analiza aplicația și, dacă este conformă cu termenii și condițiile, vom contacta aplicantul pentru a trece la următorul pas al procesului de selecție. Pe parcursul următoarelor 2-3 luni ne vom ocupa de certificarea noului partener în sistemul internațional de francizare și, în paralel, îi vom oferi consultanță pentru deschiderea și amenajarea noii locații.

Ce beneficii au francizații Pizza Hut Delivery?
Printre beneficiile oferite antreprenorilor interesați de colaborarea cu Pizza Hut Delivery în sistem de franciză se numără asistența personalizată din partea echipei de specialiști a companiei, traininguri tematice, acces la platformele de evaluare și audit folosite la nivel internațional, precum și consultanță pentru activitățile de marketing. De asemenea, francizaților le este oferit acces către lista de furnizori acreditați și auditați de către YUM!, ceea ce garantează atât calitatea materiilor prime, cât și îndeplinirea tuturor standardelor de siguranță alimentară. Mai mult, francizaților le punem la dispoziție platforma de comenzi online, una dintre cele mai performante din domeniu în România.

Cum a evoluat cererea pentru franciză, de la lansarea programului de francizare din luna aprilie 2017 și până acum?
Am È‹nceput să primim cereri de francizare È‹ncă de la lansarea programului, È‹nsă nu toate au È‹ndeplinit criteriile, astfel că, È‹n prezent, suntem È‹n discuții doar cu o parte dintre cei care ne-au contactat. Suntem È‹nsă mândri de faptul că am avut suficiente cereri încât să fim È‹ncrezători că Pizza Hut Delivery va ajunge în cât mai multe orașe din țară.

Diana Sbârcea

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302