Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România

Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România
person Horeca
access_time_filled

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, anunță deschiderea primului Starbucks Drive Thru din România, cel mai rapid concept de cafenea drive-in. Compania marchează astfel o premieră importantă după o prezență de zece ani pe piața autohtonă și o continuă expansiune a rețelei sale în România, se precizează într-un comunicat.

Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, la intrarea în parcarea centrului comercial Militari Shopping. Cafeneaua se adresează atât clienților care aleg să își savureze băutura preferată în locație, cât și pentru cei care își beau cafeaua la volan, în drum spre birou sau spre casă.

Starbucks Drive Thru Militari

Suntem încântați să urăm bun venit comunității de șoferi și fani Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România. începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București și nu numai, își pot comanda băuturile Starbucks pe bază de espresso la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă satisfacă nevoile și să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România și Bulgaria.

Starbucks este cunoscut la nivel global pentru reinventarea experienței clienților prin conceptul Drive Thru, o abordare rapidă și de ultimă generație, asigurând în același timp calitatea superioară Starbucks, disponibilă acum și românilor.

Primul Starbucks Drive Thru din București, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu 540.

Starbucks România a deschis România în două orașe noi în 2017 – Sibiu și Galați – și are acum 37 de locații în toată țara. în 2018, Starbucks va continua să inoveze pentru a promova în continuare înalta calitate a cafelei sale, care îl situează în poziția de leader pe piață, și pentru a facilita accesul la experiența autentică Starbucks unui număr crescut de comunități și clienți.

Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302