Turneul Street Food Festival va ajunge în 11 orașe din țară, în 2018

Turneul culinar “Street Food Festival” se întoarce și în 2018 și va poposi în 11 orașe din țară: Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Galați, Iași și Craiova. Sub deviza „Explore a new world in 2018”, Street Food Festival invită gurmanzii să descopere preparate street food din întreaga lume.

Chef Foa, ambasadorul Street FOOD Festival se va întoarce în toate edițiile cu celebra Foa’s Pastrami și întreaga sa echipă de la standul Stradale. În acest an el va bucura atât papilele gustative ale gurmanzilor cât și cunoștințele gastronomice prin demonstrații și conferințe inspiraționale pentru pasionații de gătit în zona "The Cooking Spot", conferințe asezonate și cu lansări de carte.

cheffoa

Ne e deja poftă să pornim la drum. În 2017 v-am promis o revoluție street-food și cu ajutorul partenerilor și a tuturor susținătorilor street-food am reușit. Vă mulțumim că aveți încredere în noi și vă promitem că în 2018 nu vă vom dezamăgi. Vă invităm să explorați alături de noi o nouă lume în care mâncarea bună și atmosfera relaxantă sunt la ordinea zilei. Ne vom plimba prin 11 orașe alături de cei mai buni bucătari, trupe și artiști, activități interesante pentru cei mari și cei mici și vom face călătorii culinare prin întreaga lume cu ajutorul unor rețete absolut savuroase. Suntem nerăbdători să vă dezvăluim și mai multe surprize, dar până atunci vă lăsăm să vă antrenați apetitul…vă garantăm că aveți nevoie.”, declară Nely Borza, Project Manager Street Food Festival

Street Food Festival este un concept de festival debutat în 2016 la Cluj-Napoca și continuat în alte 9 orașe. În 2017, festivalul a bucurat peste 300.000 de persoane cu rețete ingenioase. Revoluția street-food a avut un impact însemnat și la nivel de comunitate prin conștientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizați sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Calendarul exact al evenimentelor din turneul Street Food Festival 2018 va fi anunțat în perioada următoare.

streetfoodfestivaleditia2018

Cei care își doresc să urmărească noutățile despre evenimentele Street Food Festival sunt invitați să urmărească website-ul oficial www.streetfoodfestival.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok