Aprovizionarea cu ingrediente proaspete în HoReCa - dezbătută la prima ediție “HORECA Fresh Forum”

horecafreshforumPrimul eveniment pentru piața Horeca din România dedicat aprovizionării cu ingrediente proaspete - fructe, legume, salate, plante aromate, flori comestibile, micro-plante -, va avea loc sâmbătă, 24 martie a.c., la centrul CulinaryOn din București. Evenimentul este organizat de ‘Coșul de Legume Fructe’ și își propune să aducă o perspectiva nouă, mult mai dinamică, asupra activității de achiziționare a ingredientelor proaspete.

“Dacă în ultimii ani activitatea de achiziții se rezumă la goana după cel mai mic preț, căutarea de soluții și parteneri stabili, prima ediție a HORECA Fresh Forum vorbește despre standardizare și out of the box propunând o dezbatere privitoare la efectul acestor abordări asupra afacerilor pe termen mediu și lung”, susțin organizatorii.

În prima parte a zilei vor fi prezentate o serie de informații și studii ce vor creiona o radiografie detaliată a cadrului legislativ și fiscal la care trebuie să facă față un buyer HORECA, dar și a riscurilor externe care ar putea avea impact asupra evoluției întregului business.

Vor fi prezentate în premieră standardele internaționale de aprovizionare cu ingrediente proaspete și modul în care influențează acest proces obținerea recunoașterii unui restaurant. În plus, global traderi, packeri și groweri/producători de top din peisajul local și internațional sunt invitați să ofere participanților răspunsuri referitoare la produsele HORECA implementate în business-ul lor.

De asemenea, vor fi susținute sesiuni demonstrative de Smart Buyer Activations, de către persoane cu impact decizional asupra achizițiilor în HORECA.

Intrarea este liberă, dar locurile fiind limitate trebuie să confirmați participarea la numărul de telefon: 0749 057 965 sau prin e-mail, la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cui se adresează evenimentul:

  • Directori de Achiziții
  • National Key Account Manageri
  • Directori Comerciali
  • CEO
  • Bucătari, Chefs
  • Directori de Operațiuni
  • Directori de Marketing
  • Directori de Dezvoltare
  • Directori/Administratori HORECA.

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok