Firme bavareze active în sectorul alimentar caută parteneri de afaceri în România

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează în perioada 21-22 iunie 2018 o delegație cu firme bavareze active în sectorul alimentar la București.

Delegația de desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse Alimentare din Bavaria a Ministerului Landului Bavaria pentru Alimentație, Agricultură și Silvicultură.

În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 7 firme care doresc să iniţieze cooperări cu companii româneşti și să cunoască potențiali parteneri de afaceri. Firmele provin din rândul producătorilor din industria alimentară bavareză și sunt interesați să întâlnească în principal companii active în domeniul distribuției de produse alimentare și băuturi.

bannerdelegatiebavareza

În acest sens se organizează o sesiune de matchmaking/discuții individuale B2B în data de 21 iunie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la Crowne Plaza Hotel din București. Participarea este gratuită, însă necesită o înregistrare prealabilă (se acceptă înscrieri inclusiv săptămâna următoare). 

Atât profilele firmelor bavareze participante, cât și formularul de exprimare a interesului de participare se regăsesc AICI.

Despre Camera de Comerț și Industrie Româno - Germană (AHK România)

Camera de Comerț și Industrie Româno - Germană (AHK România) este reprezentanța oficială a economiei germane din România. Înființată în septembrie 2002, AHK România numără în prezent circa 600 de firme membre și este cea mai mare cameră de comerț bilaterală din România. AHK România este actorul principal în cadrul relațiilor economice româno-germane şi promovează de peste zece ani cu succes relațiile economice dintre cele două țări. Prin serviciile pe care le oferă și evenimentele pe care le organizează, AHK România susține firmele germane la intrarea lor pe piața românească și, în egală măsură, este partener pentru companiile românești interesate de piața germană.