Starbucks a deschis a treia cafenea din zona Piața Victoriei

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis a treia cafenea din zona Piața Victoriei, București, situată pe Calea Victoriei 155. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 41.

„Suntem întotdeauna în căutarea celor mai potrivite spații pentru a aduce Starbucks cât mai aproape de iubitorii de cafea de calitate. Iar faptul că am deschis cea de-a treia cafenea în zona Calea Victoriei este dovada oportunităților de dezvoltare și de business în București, dar și a cererii crescute pentru băuturile de specialitate care ne-au consacrat. Clienții vor aprecia, cu siguranță, atât atmosfera din noul Starbucks, cât și experiența servirii cafelei și serviciile conexe”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

cafeneastarbucks

Clienții se vor putea bucura de băuturile Starbucks pe bază de espresso într-un cadru creativ, iar cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”.

Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok