Profesioniștii din industria HoReCa sunt invitați la a doua ediție a evenimentului “Degusta Italia”

ICE - Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la a doua ediție a evenimentului “Degusta Italia”, ce se va desfășura marți, 20 noiembrie 2018, în București.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează exclusiv operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

degustaitalia2018

În deschidere va avea loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui blogger specialist în vinuri.  

Vor fi prezenți 17 producători de vinuri și produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în lume, care se desfășoară în numeroase țări în perioada 19-25 noiembrie 2018.

Profesioniștii din domeniu prezenți la eveniment vor putea câștiga, prin tragere la sorți, premiile puse la dispoziție de către sponsorul evenimentului, SMEG ITALIA.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Înscrierea la eveniment se face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE până pe data de 16 noiembrie 2018.

Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la telefon 021-2114240 sau pe e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Cele mai citite articole

Prev Next